Κοινή περιοδεία Α. Γιαννικουρή και Β. Υψηλάντη σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Ρόδου

Κοινή περιοδεία Α. Γιαννικουρή και Β. Υψηλάντη σε δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Ρόδου

Σε κοινή περιοδεία στις δημοτικές και τοπικές κοινότητες της Ρόδου, προχώρησαν οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Γιαννικουρής και Βασίλης Υψηλάντης, εκπέμποντας ένα δυνατό μήνυμα ενότητας και νίκης για την 25η Ιουνίου. «Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια όλοι μαζί, ζητώντας από τους πολίτες να επικυρώσουν μια ισχυρή εντολή για αυτοδύναμη Κυβέρνηση με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη», τόνισαν και οι δύο.

Οι υποψήφιοι Βουλευτές Δωδεκανήσου επισκέφθηκαν το Παραδείσι, την Σορωνή, τις Φάνες, τα Καλαβάρδα, την Σάλακο, τα Απόλλωνα, τα Πλατάνια, την Ελεούσα, τη Διμυλιά και την Αρχίπολη. Την ομάδα πλαισίωναν ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΤΟ Ρόδου Δρ. Αντώνης Αρφαράς, το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, κ. Μηνάς Νικολάου και πολλά ακόμα μέλη της παράταξης. Συναντήθηκαν με πλήθος φίλων και υποστηρικτών, συζητώντας και αναλύοντας τους στόχους και τα σχέδια της Νέας Δημοκρατίας που αφορούν στη Ρόδο και το σύνολο των Δωδεκανήσων.

Επεσήμαναν πως δεν θα πρέπει να υπάρξει κανένας εφησυχασμός αφού οι κάλπες ξεκινούν άδειες και οι εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι αυτές που θα κρίνουν αν η χώρα και τα νησιά μας θα συνεχίσουν να κινούνται με ταχύτητα, τολμηρά, μπροστά. «Με την προσπάθεια που κατέβαλλε καθεμία και καθένας από εμάς, κάναμε ένα σημαντικό και σπουδαίο πρώτο βήμα. Όμως, η αυτοδυναμία δεν είναι και ούτε πρέπει να θεωρείται δεδομένη, από κανέναν. Η προσέλευση του εκλογικού σώματος οφείλει να είναι μαζικότερη, ώστε η επόμενη ημέρα να βρει την Ελλάδα και τους πολίτες της με μία σταθερή διακυβέρνηση, ικανή να εγγυηθεί ένα καλύτερο μέλλον για όλους μας. Αυτή την μάχη θα τη δώσουμε συλλογικά, διαφυλάσσοντας το αποτέλεσμα των πρώτων εκλογών και ενισχύοντας, ει δυνατόν, την παρουσία της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρο τον Νομό».

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr