Κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στον Ορφέα

Share This Post

Κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στον Ορφέα

Το Τμήμα Πολιτισμού του ΔΟΠΑΒΣ διοργανώνει μία ξεχωριστή μουσική παράσταση με τίτλο «Κλασικά χριστουγεννιάτικα τραγούδια», με τον τενόρο Μπάμπη Βελισσάριο τη σοπράνο Μαριάννα Ζάχου και τρεις εξαιρετικούς μουσικούς, την Παρασκευή 13 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στον Ορφέα.

Ο Μπάμπης Βελισσάριος και η Μαριάννα Ζάχου με τη σύμπραξη ορχήστρας προσκαλούν το κοινό της Κω σε μια χριστουγεννιάτικη μουσική μυσταγωγία, ερμηνεύοντας τα ωραιότερα κλασικά κινηματογραφικά εορταστικά τραγούδια καθώς και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες επιτυχίες από τη διεθνή μουσική σκηνή. Ο Μπάμπης Βελισσάριος, ο τενόρος που ξέρει να συνδυάζει το παλαιό με το σύγχρονο, ως ενεργητικός συσσωρευτής μουσικών και θεατρικών βιωμάτων, επιλέγει για την εορταστική συναυλία του στην Κω κλασικά χριστουγεννιάτικα ακούσματα, από το Άγια Νύχτα, το Jingle Bells και το I’ll Be Home for Christmans έως το Ave Maria.

Σας περιμένουμε!!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by