ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

 

ΚΕΚ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΩΝ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουνίου Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου του Κέντρου Επαγγελματικής Κατάρτισης Γ. Γεννηματάς κατά την οποία βάσει της υπ’ αριθμό 85/20 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου ορίστηκε νέος Πρόεδρος της Εταιρείας ο Περιφερειακός Σύμβουλος Εμμανουήλ Λόγγος. Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση του Δ.Σ. από την κ. Μανωλάκη Βάνα, Διευθύνουσα Σύμβουλο για την πορεία υλοποίησης των δωρεάν σεμιναρίων που υλοποιούνται στα Δωδεκάνησα και στις Κυκλάδες με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου. Αναλύθηκαν τα νέα δεδομένα της διαδικτυακής εκπαίδευσης με την υλοποίηση σε πρώτη φάση 19 σεμιναρίων τηλεκατάρτισης και ο θετικός αντίκτυπος που αυτά είχαν στους εκπαιδευόμενους.

Επίσης, παρουσιάστηκε το νέο εγχείρημα της εκπαίδευσης στα πρωτόκολλα υγειονομικού περιεχομένου βάσει των οποίων λειτουργούν οι τουριστικές επιχειρήσεις στο πλαίσιο της λήψης μέτρων έναντι του κορωνοϊού COVID-19 από το Κ.Ε.Κ. Γ. Γεννηματάς. Η δράση αυτή έγινε με πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη κ. Γιώργου Χατζημάρκου, χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Δήμο Ρόδου και υλοποιήθηκε ταχύτατα από το ΚΕΚ πρωτοπορώντας πανελλαδικά. Μέχρι σήμερα και από την 1η Ιουνίου από τις 18040 αιτήσεις που έχουν υποβληθεί από 42 νησιά των Δωδεκανήσων και των Κυκλάδων, έχουν ενταχθεί στα σεμινάρια σύγχρονης και ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης περισσότεροι από 6200 επωφελούμενοι οι οποίοι θα λάβουν βεβαίωση-πιστοποίηση παρακολούθησης.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα

Πρόγραμμα «Ιπποκράτης» για την αναβάθμιση της υγειονομικής κάλυψης των αιτούντων άσυλο στην Ελλάδα   Υπεγράφη, σήμερα, η προγραμματική συμφωνία ανάμεσα στο Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

©2020 radioproto.gr