ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ: 75η Επέτειος Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου. Υπερηφάνεια, αναστοχασμός και Αλλαγή

Share This Post

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ: 75η Επέτειος Ενσωμάτωσης Δωδεκανήσου. Υπερηφάνεια, αναστοχασμός και Αλλαγή.

Με αφορμή τον εορτασμό της 75ης Επετείου της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου στη Μητέρα Ελλάδα, η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου κα Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε τα εξής:
«Στην χθεσινή παρέλαση ήταν διάχυτη η αίσθηση ότι πραγματικά κάτι αλλάζει. Όλη η κοινωνία ήταν παρούσα για να τιμήσει τους ευγενείς αγώνες πολλών γενεών δωδεκανησίων που πάλεψαν για την ενσωμάτωση και φέρνοντας την αλλαγή στην Δωδεκανησιακή κοινωνία το 1948, έγραψαν τελική πράξη διαμόρφωσης της σύγχρονης ελληνικής γεωγραφικής επικράτειας
Η ευρεία συμμετοχή των Καλυμνίων ήταν έμβοη κάνοντάς μας υπερήφανους. Στην ιστορική παρακαταθήκη της Ενσωμάτωσης, όλοι εμείς οι κληρονόμοι των προηγούμενων γενεών στεκόμαστε με σεβασμό.
Υπό ιδιαιτέρως κρίσιμες διανυόμενες συνθήκες για την Πατρίδα μας (αλλεπάλληλες κρίσεις) και για την περιοχή μας (μεταναστευτικό-δομές υγείας), ένας λόγος περισσότερο να προσδίδουμε στην ημέρα την υπεραξία του αναστοχασμού για το σήμερα και το αύριο. Για την Αλλαγή που έχουμε ανάγκη ως Κοινωνία. Για την επαναφορά του παράγοντα «ακρίτας» στην πολιτική μας».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική”

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική” Ο Δήμος Κω ως Επικεφαλής Εταίρος της 55ΠΕ ΚΩ διοργανώνει «Εργαστήριο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και Καλλιτεχνικό Εργαστήριο» με Θέμα: «Τέχνη και

©2020 radioproto.gr is made with by