ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ: Συνεχίζουμε μαζί να κτίζουμε ένα καλύτερο αύριο μαχόμενοι για όλα όσα μας αξίζουν.

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΑΒΑΛΑ: Συνεχίζουμε μαζί να κτίζουμε ένα καλύτερο αύριο μαχόμενοι για όλα όσα μας αξίζουν

Με αφορμή την προεκλογική της ομιλία που ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία στην Κάλυμνο το βράδυ του Σαββάτου 14 Μαΐου, η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου κυρία Κατερίνα Γαβαλά δήλωσε τα εξής:

 

 

Η Κάλυμνος της Δημοκρατίας. Η Κάλυμνος των αγώνων. Η Κάλυμνος της ναυτοσύνης. Η Κάλυμνος της ιστορίας και των όμορφων ανθρώπων εχθές έστειλε το μήνυμα. Θέλει Αλλαγή. Αλλαγή πολιτικής. Αλλαγή πλεύσης. Αλλαγή νοοτροπίας. Αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών.

Σας ευχαριστώ μέσα απ’ τα βάθη της καρδιάς μου, για την ολόθερμη υποδοχή που μου επιφυλάξατε καθώς και για την πολυπληθή παρουσία σας στην χθεσινή προεκλογική μου ομιλία στο Κέντρο Πολιτισμού & Ιστορίας Καλύμνου.

Η έμπρακτη στήριξη στον έντιμο αγώνα που δίνω ως προς την προάσπιση των ευγενών ιδεών για τις οποίες εδώ και καιρό συνομιλούμε, είναι για μένα κινητήριος δύναμη για ακόμα μεγαλύτερες μάχες.

Θέλω να γνωρίζετε ότι η δυναμική σας, η εκτίμησή σας, η αγάπη σας και η στήριξή σας αποτελούν βασικά στοιχεία της μεταξύ μας ουσιαστικής και άρρηκτης σχέσης. Μια σχέση που εκατέρωθεν έχουμε κτίσει εδώ και καιρό.

Πέρα απ’ την παλλαϊκή ανάγκη για Αλλαγή, αυτό που μένει απ’ την χθεσινή μας συγκέντρωση είναι η αίσθηση ότι συμπορευόμαστε ακόμα πιο δυναμικά. Εσείς κι εγώ. Εγώ με όλους εσάς. Γιατί εσείς είστε η μοναδική μου δύναμη.

Συνεχίζουμε όλοι μαζί, νησί-νησί, χωριό-χωριό, πόρτα-πόρτα με χαμόγελο και εντιμότητα, μαζί να κτίζουμε ένα καλύτερο αύριο για τα νησιά μας και τους νησιώτες μας. Για όλα αυτά που μας αξίζουν.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς.

Γιώργος Κοκκαλάκης: Άμεσος κίνδυνος πυρκαγιάς στο ΧΥΤΑ Κεφάλου. Ανοχύρωτη η Κέφαλος σε περίπτωση πυρκαγιάς. Με παρέμβαση του προς το Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στην Κω,

©2020 radioproto.gr