Κατερίνα Εμμανουήλ: Με επιτυχία η εκδήλωση γνωριμίας της υποψήφιας της ΝΔ στην Κω (photos – video)

Κατερίνα Εμμανουήλ: Με επιτυχία η εκδήλωση γνωριμίας της υποψήφιας της ΝΔ στην Κω (photos – video) 

Την ευκαιρία να μιλήσει και να γνωριστεί με φίλους της ΝΔ στην Κω είχε η Κατερίνα Εμμανουήλ , υποψήφια ΝΔ στα Δωδεκάνησα το απόγευμα της Τρίτης.

Η κα. Εμμανουήλ είναι η μοναδική υποψήφια που διαμένει στα βόρεια Δωδεκάνησα και συγκεκριμένα στην Λέρο. Διετέλεσε με επιτυχία διοικητής του νοσοκομείου Καλύμνου.

Μίλησε από καρδιάς για τα όσα θετικά έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια στα νησιά μας όπως η βελτίωση της ακτοπλοΐας, η διατήρηση των μειωμένων συντελεστών Φ.Π.Α σε Κω και Λέρο , τα τεχνολογικά άλματα στην εκπαίδευση και άλλα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του ξενοδοχείου Μαριτίνα. Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος της τοπικής Μαρία Ψύρη. Το παρόν έδωσε η πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Κω Διονυσία Τελλή , η πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κω και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Ντίνα Σβύνου και φίλοι της ΝΔ.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Πολιτική

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!»

Μίκα Ιατρίδη από Πάτμο και Λέρο: «Ξεκάθαρο το μήνυμα της αυτοδύναμης επιλογής για σιγουριά, σταθερότητα, ασφάλεια και πρόοδο!» Στην Πάτμο και τη Λέρο βρέθηκε η

©2020 radioproto.gr