Κατερίνα Εμμανουήλ: Ευχαριστώ σε όλα τα Δωδεκάνησα 

Κατερίνα Εμμανουήλ: Ευχαριστώ σε όλα τα Δωδεκάνησα 

 

Αγαπητοί συμπατριώτες,

Ένα τεράστιο ευχαριστώ από καρδιάς για την εμπιστοσύνη που δείξατε στη μεγάλη δημοκρατική παράταξη της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά κυρίως σε όλους εσάς, που πιστέψατε σε μένα, ακούσατε τις απόψεις μου και με στηρίξατε με την ψήφο σας, σε αυτή την πρώτη μου προσπάθεια στην κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά μου, που συμμετείχα σε αυτό το πολύ δυνατό για τα Δωδεκάνησα, ψηφοδέλτιο βάζοντας και εγώ το λιθαράκι μου στη μεγάλη νίκη της παράταξής μας.

Στη ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ δε βρέθηκα συγκυριακά. Γεννήθηκα και μεγάλωσα σ΄αυτή την παράταξη και έδωσα την ψυχή μου από παιδί. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για μένα ήταν και είναι το «σπίτι μου», πάντοτε μέσα από αγώνες και όχι μόνο μέσα από δημόσιες σχέσεις!

Έτσι και τώρα. Έκανα έναν αγώνα δύσκολο, αλλά καθαρό και ειλικρινή.

Και τον έκανα μόνη μου! Τον έκανα με την ψυχή μου!!!

Έτρεξα, όσο περισσότερο μπορούσα, σε όλα τα νησιά μας. Με κακοκαιρίες, απαγορευτικά, αφήνοντας πίσω μου τα πάντα! Γιατί έβλεπα μόνο μπροστά!

Και είμαι υπερήφανη γι’αυτό!!! Γιατί πορεύτηκα με καθαρή σκέψη και φωνή. Με αξιοπρέπεια και μαχητική εντιμότητα!!!

Ένα υπέροχο ταξίδι με δεκάδες γνωστούς και φίλους, σε όλα τα νησιά μας. Ένα ταξίδι με υπέροχα συναισθήματα, γεμάτα από την εκτίμηση, την εμπιστοσύνη και εκείνη τη ζεστασιά, που έβλεπα σε όλα αυτά τα πρόσωπα, που με υποδέχονταν κάθε φορά με τόση αγάπη! Με ανθρώπους, που στάθηκαν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή, που έτρεξαν μαζί μου και πάνω από όλα, που πίστεψαν σε μένα.

Απέραντη είναι επίσης και η ευγνωμοσύνη που νιώθω, για όλους ανεξαιρέτως τους συμπατριώτες μου Λεριούς, οι οποίοι όλοι μαζί ενωμένοι, σαν μια ψυχή, μια γροθιά, με στήριξαν παραμερίζοντας, ακόμη και την κομματική τους προτίμηση. Γι’αυτό οφείλω να ομολογήσω ότι η συγκίνησή μου είναι μεγάλη, καθώς και η ηθική μου υποχρέωση, να σταθώ δίπλα σε όλους ανεξαιρέτως, χωρίς καμία διάκριση.

Σε όλους αυτούς οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!!!

Η σχέση μου μαζί τους δεν τελειώνει εδώ. Το αντίθετο. Τώρα αρχίζει!

Παραμένω δίπλα στον πολίτη να αγωνίζομαι για τα δίκαια αιτήματα των νησιωτών μας και να διεκδικώ ένα καλύτερο μέλλον για τα νησιά μας και τη χώρα μας.

Τα αποτελέσματα των εκλογών, εναποθέτουν ακόμη μεγαλύτερη ευθύνη στους ώμους μας και ο πραγματικός αγώνας αρχίζει τώρα, για μια Ελλάδα δυνατή, υπερήφανη, ανεξάρτητη, ευημερούσα. Με προτεραιότητες και στόχους που ενώνουν, οφείλουμε όλοι μαζί να πετύχουμε περισσότερα για τα Δωδεκάνησά μας.

Η χώρα έχει ανάγκη από μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και στις 25 του Ιούνη, όλοι μαζί θα βρεθούμε και πάλι στις κάλπες, ενωμένοι μπροστά στην τελευταία κρίσιμη αναμέτρηση, για τα νησιά μας και την πατρίδα μας!

Σας ευχαριστώ με όλη τη δύναμη της ψυχής μου!

Κατερίνα Α. Εμμανουήλ

Υποψήφια Βουλευτής Δωδεκανήσου

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr