Κατερίνα Γαβαλά: Ο αναβρασμός στο χώρο της Υγείας θα ανοίξει την πόρτα της πολυπόθητης λύσης

Share This Post

Κατερίνα Γαβαλά: Ο αναβρασμός στο χώρο της Υγείας θα ανοίξει την πόρτα της πολυπόθητης λύσης
Με αφορμή το αυξημένο το τελευταίο διάστημα κλίμα διαμαρτυρίας και κινητοποίησης για τα ζητήματα των δομών υγείας της Κω, η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου κα Κατερίνα Γαβαλά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και από τη θέση της επί 15 συναπτά έτη υπηρεσίας ως Ιατρός του ΕΣΥ δεν μπορώ να μην εκφράσω ικανοποίηση για την γενικευμένη «κινητοποίηση» που λαμβάνει χώρα σε τοπικό επίπεδο.
Το έχουμε εκφράσει πάμπολλες φορές και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μόνον εάν η τοπικές κοινωνίες «αγκαλιάσουν» το πρόβλημα μπορεί να ασκηθεί πίεση ικανή να φέρει λύσεις.
Έτσι και στην περίπτωση των δομών υγείας της Κω, η ζύμωση των τελευταίων ημερών εκτιμώ οτι ενεργοποιεί  αντανακλαστικά, μηχανισμούς και ανθρώπους ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες που θα κάνουν πράξη το αυτονόητο.
Την επαναφορά των τοπικών δομών υγείας σε ένα επίπεδο που θα τις καθιστά λειτουργικές, υγιείς και πλήρως ανταποδοτικές στην τοπική μας Κοινωνία, αφήνοντας πίσω μας την σημερινή, απογοητευτική ημιθανή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική”

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική” Ο Δήμος Κω ως Επικεφαλής Εταίρος της 55ΠΕ ΚΩ διοργανώνει «Εργαστήριο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και Καλλιτεχνικό Εργαστήριο» με Θέμα: «Τέχνη και

©2020 radioproto.gr is made with by