Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατερίνα Γαβαλά: Ο αναβρασμός στο χώρο της Υγείας θα ανοίξει την πόρτα της πολυπόθητης λύσης

Κατερίνα Γαβαλά: Ο αναβρασμός στο χώρο της Υγείας θα ανοίξει την πόρτα της πολυπόθητης λύσης
Με αφορμή το αυξημένο το τελευταίο διάστημα κλίμα διαμαρτυρίας και κινητοποίησης για τα ζητήματα των δομών υγείας της Κω, η υποψήφια Βουλευτής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Δωδεκανήσου κα Κατερίνα Γαβαλά προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Ανεξαρτήτως κομματικής τοποθέτησης και από τη θέση της επί 15 συναπτά έτη υπηρεσίας ως Ιατρός του ΕΣΥ δεν μπορώ να μην εκφράσω ικανοποίηση για την γενικευμένη «κινητοποίηση» που λαμβάνει χώρα σε τοπικό επίπεδο.
Το έχουμε εκφράσει πάμπολλες φορές και με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Μόνον εάν η τοπικές κοινωνίες «αγκαλιάσουν» το πρόβλημα μπορεί να ασκηθεί πίεση ικανή να φέρει λύσεις.
Έτσι και στην περίπτωση των δομών υγείας της Κω, η ζύμωση των τελευταίων ημερών εκτιμώ οτι ενεργοποιεί  αντανακλαστικά, μηχανισμούς και ανθρώπους ώστε να δημιουργηθούν οι απαραίτητες συνθήκες που θα κάνουν πράξη το αυτονόητο.
Την επαναφορά των τοπικών δομών υγείας σε ένα επίπεδο που θα τις καθιστά λειτουργικές, υγιείς και πλήρως ανταποδοτικές στην τοπική μας Κοινωνία, αφήνοντας πίσω μας την σημερινή, απογοητευτική ημιθανή κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει».

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Messenger creation 2E252D02 0B8C 4B8E 8E58 54C66727F7F5
Αθλητικά Νέα

Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Κω: Συγχαρητήρια επιστολή κυρίας Διονύσιας Γιαννούλη

Τμήμα Αθλητισμού Δήμου Κω: Συγχαρητήρια επιστολή κυρίας Διονύσιας Γιαννούλη Συγχαρητήρια Επιστολή  Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση, θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στην

©2020 radioproto.gr