Κατεπείγουσα τηλεδιάσκεψη των τοπικών αρχών συγκαλεί ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς λόγω κορονοϊού

Share This Post

Κατεπείγουσα τηλεδιάσκεψη των τοπικών αρχών συγκαλεί ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς λόγω κορονοϊού

Κατεπείγουσα τηλεδιάσκεψη των τοπικών αρχών συγκαλεί ο Δήμαρχος Θεοδόσης Νικηταράς, σήμερα Πέμπτη 19 Μαρτίου, στις 7μιση το βράδυ, προκειμένου να συμφωνηθεί ένα επικαιροποιημένο Τοπικό Σχέδιο Δράσης για την αντιμετώπιση της κρίσης και προάσπισης της Δημόσιας Υγείας λόγω κορονοϊού, λαμβάνοντας υπόψη τη μέχρι σήμερα εμπειρία, αξιοποιώντας όλο το επιστημονικό προσωπικό και όλες τις υφιστάμενες δημόσιες δομές υγείας του νησιού.

Η πρόσκληση απευθύνεται στους: 1. Έπαρχο Κω-Νισύρου, 2. Δήμαρχο Νισύρου, 3. Διοικητή ΓΝ-ΚΥ Κω, 4. Πρόεδρο Ιατρικού Συλλόγου, 5. Διευθυντή 1ης ΤΟΜΥ Κω, 6. Ταξίαρχο 80 ΑΔΤΕ, 7. Αστυνομικό Διευθυντή.

Στην πρόσκλησή του ο Δήμαρχος Κω σημειώνει: «Ο Δήμος Κω από την αρχή της διάδοσης του κορονοϊού στη χώρα μας παρακολουθεί στενά την εξέλιξη της υπόθεσης, βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, συνδράμει όπου του έχει ζητηθεί και ενεργεί σύμφωνα με τις οδηγίες τους για την διασφάλιση της δημόσιας υγείας» και τονίζει «η πολιτική και οικονομική συνδρομή στην αντιμετώπιση όλων των κρίσιμων προβλημάτων του νησιού, ανεξαρτήτως αρμοδιότητας, αποτελεί βασική αρχή με την οποία πορευόμαστε από την αρχή της ανάληψης της διοίκησης του Δήμου και βάση αυτής θα συνδράμουμε σε ότι χρειαστεί για την επιτυχή Διαχείριση της Κρίσης.»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by