Καταγγελία σχετικά με ανάρμοστες συμπεριφορές αξιωματούχων και προπονητή στον αγώνα «Δόξα Πηγαδακίων – Ιάλυσος Ladies»

Share This Post

Καταγγελία σχετικά με ανάρμοστες συμπεριφορές αξιωματούχων και προπονητή στον αγώνα «Δόξα Πηγαδακίων – Ιάλυσος Ladies»

Τα μέλη της Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, μετά από καταγγελία και αφού εξέτασαν προσεκτικά το διαθέσιμο οπτικοακουστικό υλικό το οποίο επισυνάπτουμε στην παρούσα, με ομόφωνη απόφαση τους, καταγγέλλουν την άνανδρη επίθεση που δέχθηκε ο συνάδελφος-προπονητής του σωματείου «Ιάλυσος Ladies» κ. Ευάγγελος Χατζηαντωνίου, που μάλιστα τυγχάνει να είναι και πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, κατά την διάρκεια του αγώνα της Α’ Εθνικής κατηγορίας γυναικών, που διεξήχθη στην Ζάκυνθο την Κυριακή 12-3-2023, από παράγοντα του σωματείου «Δόξα Πηγαδακίων». Παρόντες στο συμβάν ήταν ο προέδρος της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου κ. Ανδρέας Παπανδρέου, ο παρατηρητής αγώνα κ. Ιωάννης Βερύκιος και το μέλος της Ε.Π.Σ. Ζακύνθου κ. Αναστασία Κορφιάτη, οι οποίοι όχι μονό δεν απέτρεψαν το συμβάν και δεν προστάτεψαν τον συνάδελφο μας και την υπόλοιπη αποστολή της Ροδίτικης ομάδας, αλλά απεναντίας τους προπηλάκισαν και τους εξύβρισαν.

Ακόμη, καταγγέλουμε τον συνάδελφο-προπονητή του σωματείου «Δόξα Πηγαδακίων», κ. Γκούσκο Ανδρεάτο, για αντισυναδελφική συμπεριφορά, παρακίνηση επεισοδίων και μη αποτροπή αυτών, ενώ σας επισημαίνουμε ότι προέβη δημόσια σε κρίσεις κατά διαιτητικών αποφάσεων και επικρίσεις κατά της Ε.Π.Ο. και του προέδρου αυτής.

Ο Σύνδεσμος μας, πάντα σεβόμενος τα αθλητικά ιδεώδη και υπηρετώντας ανιδιοτελώς επί σειρά ετών τον χώρο του ποδοσφαίρου, όντας αμείλικτος σε θέματα βίας και εκφοβισμού κατά των μελών του, στέκεται στο πλευρό των συναδέλφων, σε κάθε περίπτωση που προσβάλλεται η αξιοπρέπεια τους, πόσο μάλλον όταν απειλείται η ίδια η σωματική τους ακεραιότητα.

Απαιτούμε από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, την Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου και την Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου να λάβουν θέση επί του συμβάντος και να επιβληθούν οι ποινές που προβλέπονται από τους ισχύοντες κανονισμούς στους υπαίτιους αξιωματούχους και τον υπαίτιο προπονητή.

Για την Ε.Ε.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

 

Χατζηαντωνίου Ευάγγελος Παπαδόπουλος Κωνσταντίνος

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Ήρθε το Πάσχα στο Πολύκεντρο Θαλασσινού! Βρείτε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Κω λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα είδη διακόσμησης και σπιτιού 

                  Ήρθε το Πάσχα στο Πολύκεντρο Θαλασσινού! Βρείτε στο μεγαλύτερο πολυκατάστημα της Κω λαμπάδες, πασχαλινά και ανοιξιάτικα

©2020 radioproto.gr is made with by