ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Απεργιακή συγκέντρωση 10:30π.μ στην πλ. Ελευθερίας

 

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ – ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ». Απεργιακή συγκέντρωση 10:30π.μ στην πλ. Ελευθερίας

 

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου στηρίζει την απεργία των εργαζομένων,σήμερα Παρασκευή 21 του Οκτώβρη, στο «Βοήθεια στο Σπίτι και δηλώνει την συμπαράσταση του στα δίκαια αιτήματα τους.

 

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι εργαζόμενοι αυτοί,παρέμειναν για μήνες απλήρωτοι, μέσα στην αγωνία και την αναμονή για την ανανέωση των συμβάσεων τους, παρέχοντας την ίδια ώρα πολύτιμες υπηρεσίες σε ηλικιωμένους με ειδικά προβλήματα, ευπαθείς ομάδες.

Οι συνθήκες πανδημίας ανέδειξαν την αναγκαιότητα και την ιδιαίτερη σημασία των υπηρεσιών τους στους ανθρώπους που χρειάστηκαν συναισθηματική στήριξη,ιατρική φροντίδα ακόμα και την ικανοποίηση πρακτικών αναγκών διαβίωσής τους.

Για τα προβλήματα αυτά ,εργαζένων και όσων χρειάστηκαν τις υπηρεσιές τους, ευθύνη έχουν Κυβερνήσεις, Περιφέρεια και Δήμος.

Και οι τρεις βαθμίδες διακυβέρνησης φρόντισε να διατηρεί τα αιτήματα στο συρτάρι, να κρατά τους κρατά στην ομηρία και τώρα να απειλεί μεγάλο αριθμό απο αυτούς με την ανεργία αφού πετά στα σκουπίδια πολύτιμη εμπειρία που έχουν!

 

ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ

ΜΟΝΙΜΗ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Συνεχίζουμε για την επιτυχία της 24ωρης Πανελλαδικής-Πανεργατικής Απεργίας

την Τετάρτη 9 Νοέμβρη για να μην πληρώσει ο Λαός !

Απεργιακή συγκέντρωση 10:30π.μ στην πλ. Ελευθερίας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr