Βρεθήκαμε στην ομιλία της Υπουργού Εργασίας κ. Αχτσιόγλου στην Κω.

Με τεκμηρίωση αποδόμησε τις θέσεις της Ν.Δ. φανερές και κρυφές, καθώς και τους κινδύνους που εγκυμονούν για τις συντάξεις, τους μισθωτούς, την υγεία, την παιδεία, και ιδιαίτερα το κοινωνικό κράτος. Είναι καθαρές οι θέσεις τους για προσλήψεις μόνο 1 μετά την αποχώρηση 5 όταν εμείς έχουμε εξασφαλίσει την αναλογία 1 προς 1 και ήδη έχουν εγκριθεί 15.000 προσλήψεις στην παιδεία, την περίοδο 2015-2019 προσλήφθηκαν και ανέλαβαν υπηρεσία 21.500 άτομα στην υγεία κ.α.

Ακόμα και τις μειώσεις στην φορολογία τις παραπέμπει μετά από μια διετία και εφόσον, αν, και θα…….δούμε και φυσικά ξέρουμε για το ποιους εννοούν. Ενώ εμείς με σταθερά βήματα και κοστολογημένο πρόγραμμα βαδίζουμε όλοι μαζί να καλύψουμε τις πληγές του λαού μας που αυτοί δημιούργησαν και να αλλάξουμε πορεία. Να μη γυρίσουμε πίσω.

Φυσικά η Υπουργός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις απαράδεκτες θέσεις που εξέφρασε στην Κω ο κ. Μητσοτάκης για την επταήμερη εργασία και τις συμφωνίες με τους εργοδότες αντί των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

Επιπλέον ανέδειξε τις ποιοτικές διαφορές της πολιτικής μας για την αύξηση των θέσεων εργασίας καλά αμειβόμενων, την μείωση της ανεργίας και της

ανασφάλιστης εργασίας, πράγματα που προχωρήσαμε ακόμα και μέσα σε δημοσιονομική στενότητα, όπως είναι η κατάργηση του ντροπιαστικού υποκατώτατου μισθού και η αύξηση του κατώτατου.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by