ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΥΟΡΓΙΑ ΛΑΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

 

ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ  ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΛΕΙΤΥΟΡΓΙΑ ΛΑΙΚΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟΥ

Το Εργατικό Κέντρο Βορείου Συγκροτήματος Δωδεκανήσου καλεί στην τελική σύσκεψη για την έναρξη λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης, την Κυριακή 13 Σεπτέμβρη, στις 6μμ, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Εργατικού Κέντρου.

Στόχος του φροντιστηρίου αλληλεγγύης δεν είναι σε καμία περίπτωση να υποκαταστήσουμε το δημόσιο σχολείο, αλλά να μη στερηθούν τα παιδιά τη βοήθεια επειδή δεν έχουν να πληρώσουν. Να μη λυγίσουν μπροστά στις δυσκολίες και τα εμπόδια. Με αυτόν τον τρόπο, το Εργατικό Κέντρο Β.Σ.Δ. θέλει να βοηθήσει και έμπρακτα τα παιδιά στο μεγάλο αγώνα που δίνουν κάνοντας πράξη το σύνθημα «ένας για όλους και όλοι για έναν».

Κανένας εκπαιδευτικός να μη μείνει εκτός! Κάνουμε το βήμα και κάνουμε το Λαϊκό Φροντιστήριο δική μας υπόθεση. Ορθώνουμε τείχος αλληλεγγύης γύρω από τα παιδιά και τις οικογένειές τους, ώστε κανείς να μη μείνει απροστάτευτος απέναντι στην επίθεση της μεγαλοεργοδοσίας.

Όλοι στην τελική σύσκεψη για την οργάνωση της λειτουργίας του Λαϊκού Φροντιστηρίου Αλληλεγγύης! Μαζί έχουμε τη δύναμη να δώσουμε αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση που μας στερεί τη ζωή και τη μόρφωση.

Για τη Διοίκηση 8/9/2020

 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr