Καλεσμένος της εκπομπής Proto Sports 91,5 ήταν ο κύριος Χάρης Ρωσσόπουλος ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας 3Stars μία εκ των μεγαλύτερων κατασκευστικών εταιριών της Ευρώπης

Share This Post

Καλεσμένος της εκπομπής Proto Sports 91,5 ήταν ο κύριος Χάρης Ρωσσόπουλος ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας 3Stars μία εκ των μεγαλύτερων κατασκευστικών εταιριών της Ευρώπης

Ο κύριος Ρωσσόπουλος,  ως μηχανολόγος μηχανικός και ως ανάδοχος της προμήθειας εφαρμογής αθλητικών  επιφανειών και  αθλητικού εξοπλισμού ,αναφέρθηκε λεπτομερώς στις εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης που πραγματοποιήθηκαν στα 3 ανοικτά γήπεδα μπάσκετ και τα οποία είχαν παρουσιάσει έντονες φθορές και είχαν  κριθεί ακατάλληλα για να πραγματοποιούνται προπονήσεις και αγώνες από τις ομάδες.
  Όπως μας ανέφερε ο κύριος Ρωσσόπουλος,  προκειμένου να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερη παρέμβαση επί του αγωνιστικού δαπέδου, επενδύθηκαν εκ μέρους του περισσότερα χρήματα για να χρησιμοποιηθούν τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην  αγορά,  με γνώμονα πάντα την καλύτερη δυνατή ποιότητα των υπηρεσιών προς όφελος των  νέων παιδιών-αθλητών. 
Ο κύριος Ρωσσόπουλος, απάντησε σε ερωτήματα των ακροατών για τις ενστάσεις που έχουν δημοσιευτεί  και αφορούν την κατασκευστική ποιότητα των παρεμβάσεων στα 3 ανοικτά γήπεδα και ειδικότερα για πλημμελείς εργασίες και κακοτεχνίες.
Σημαντική ήταν η παρέμβαση, στην ζωντανή ροή της εκπομπής, του εξαίρετου συμπολίτη μας κυρίου Γιώργου Πασσανικολάκη, με τον οποίο έγινε μια πολύ  εποικοδομητική συζήτηση με τον κύριο Ρωσσόπουλο, όπου και αναλύθηκαν διεξοδικά όλες οι πτυχές της εργολαβίας. 
Επίσης ακούστηκαν προτάσεις και από τους δύο  συνομιλητές, προκειμένου οι παρεμβάσεις που έγιναν και που πρόκειται να γίνουν στο μέλλον για την βελτίωση των  συνθηκών στις υπάρχουσες αθλητικές εγκαταστάσεις του νησιού μας,  αλλά και για την αναγκαία δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων προς όφελος όλων των αθλούμενων πολιτών.
Ο κύριος Ρωσσόπουλος, αναφέρθηκε στην  αρχική  στήριξη  απ’ τον Δήμο Κω, του δημάρχου Κω κυρίου Θεοδόση Νικηταρά και του προέδρου του ΔΟΠΑΒΣ Κω κυρίου Παναγιώτη Χατζηχριστοφή και στην συνέχεια για την πολύτιμη παρέμβαση της Περιφέρειας Νότιου Αιγαίου, του Περιφερειάρχη κυρίου Γιώργου Χατζημάρκου και του εντεταλμένου περιφερειακού συμβούλου Αθλητισμού κυρίου Νίκου Νικολή και  του Επάρχου Κω κυρίου  Ιωάννη Καμπανή ωστέ να ολοκληρωθεί το έργο.
Στέργιος Θ. Χατζηστέργου 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by