Και επίσημα πρώτος σε ψήφους στην Κοινότητα Κω ο Σάκης Χατζηπέτρος

Και επίσημα πρώτος σε ψήφους στην Κοινότητα Κω ο Σάκης Χατζηπέτρος

Πηγή: www.vimatisko.gr

Αλλαγή στο “τιμόνι” της Προεδρίας της Κοινότητας Κω, θα έχουμε από 1/1/24, αφού πλέον και επίσημα, μετά την επανακαταμέτρηψη των ψήφων που έγιναν στο Πρωτοδικείο Κω, ο κ. Σάκης Χατζηπέτρος, θα είναι ο νέος Πρόεδρος.

Να υπενθυμίσουμε, ότι σύμφωνα με την πρώτη καταμέτρηση, ο κ. Κώστας Σουρασής προηγούνταν με 8 ψήφους (774) του Σάκη Χατζηπέτρου, ωστόσο, μετά την επανακαταμέτρηση που έγινε και ανακοινώθηκε την Δευτέρα 24/10, από το Πρωτοδικείο, πρώτος σε ψήφους ήρθε ο Σάκης Χατζηπέτρος. 

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να κατατεθεί και η ένσταση για επανακαταμέτρηση από την Ισχυρή Κω, ελπίζοντας ότι το 59,9% που συγκέντρωσε, να αυξηθεί σε 60% (χρειάζονται 36 ψήφοι), έτσι ώστε να κερδίσει επιπλέον μία θέση Δημοτικού Συμβούλου, την οποία θα χάσει η Δύναμη Αλλαγής.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες

“Πεδίο μάχης” το κέντρο της Κω – Απίστευτες σκηνές με σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε μετανάστες Πηγή: www.vimatisko.gr Μπορεί τα επεισόδια στο Πυλί ανάμεσα στους μετανάστες

Αθλητικά Νέα

Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες! 

Κολάζ φωτογραφίας: Aegeanews.gr Μία ακόμη χρυσή χρονιά ολοκληρώθηκε για την Ακαδημία Κω – Ποδηλασία, Ironman και διεθνείς αγώνες!  Η ολοκλήρωση του διήμερου αγώνα ορεινής ποδηλασίας

©2020 radioproto.gr