Καθημερινά χωρίς ρεύμα η περιοχή της Αγ. Άννας στην Κω – Παράπονα κατοίκων

Καθημερινά χωρίς ρεύμα η περιοχή της Αγ. Άννας στην Κω – Παράπονα κατοίκων

Καθημερινό φαινόμενο που τείνει να γίνει συνήθεια είναι η πολύωρη διακοπή ρεύματος στην περιοχή της Αγ. Άννας στην πόλη της Κω. Κάτοικοι και επαγγελματίες της περιοχής εκφράζουν την αγανάκτησή τους μέσω του «ΒτΚ» για το γεγονός ότι εδώ και μήνες κάθε πρωί δεν έχουν ρεύμα.

« Είναι αδύνατον να λειτουργήσουν έτσι οι επιχειρήσεις μας. Δεν μπορούμε να εξυπηρετηθούμε στα σπίτια μας. Γίνονται συνεχώς εργασίες στην γειτονιά και δεν ξέρουμε πότε επιτέλους θα τελειώσουν. Δεν είναι δυνατόν κάθε μέρα να μην έχουμε ρεύμα».

Οι καταστηματάρχες της περιοχής αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα λειτουργίας των επιχειρήσεων και ενδεχομένως κινηθούν νομικά διότι οι διακοπές ρεύματος είναι καθημερινές ενώ τα έργα δεν έχουν ολοκληρωθεί στην περιοχή.

Τέλος, ζητούν από τους αρμόδιους της ΔΕΔΔΗΕ να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να κατανοήσουν το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί και να το επιλύσουν.

Σάντυ Λαδικού

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής

Στο 3ο Kos Youth Festival o Ευκλής Σορωνής Συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς οι ανακοινώσεις των ομάδων που θα δώσουν το παρών στο νησί μας απ’

Ενημέρωση

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι

Φωτιά σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι Πηγή: www.vimatisko.gr Φωτιά προκλήθηκε σήμερα το απόγευμα σε πολυκατοικία στο Ζηπάρι. Ευτυχώς η επέμβαση της Πυροσβεστικής ήταν άμεση και έτσι

©2020 radioproto.gr