Καθαριότητα παντού – συνεχίζονται οι καθαρισμοί κεντρικών οδών

Share This Post

«καθαριότητα παντού – συνεχίζονται οι καθαρισμοί κεντρικών οδών»

Καθαρισμό και πλύσιμο οδοστρώματος, ποδηλατοδρόμου και πεζόδρομων, στην Ακτή Μιαούλη και σε τμήμα της Βασ. Γεωργίου, διενήργησαν σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας εφιστά την προσοχή των διερχόμενων πεζών και οδηγών όταν διενεργούνται αντίστοιχοι καθαρισμοί και ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόησή τους, τονίζοντας πάντα ότι η καθαριότητα χρειάζεται τη συμβολή όλων μας.

Σήμερα επίσης διενεργήθηκαν εκτεταμένοι καθαρισμοί από τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Γ. Παπανδρέου, από τη μαρίνα έως και το Ψαλίδι. Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν και αύριο στην περιοχή.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω»

  Oμιλία για την παγκόσμια ημέρα Τουρισμού με θέμα «Εκπαιδευτικά συμπόσια & αθλητικές διοργανώσεις ως μέσα επανατοποθέτησης της τουριστικής Κω» Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας

Αθλητικά Νέα

Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας

  Ποδηλατοβόλτα για μικρούς και μεγάλους, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Ελευθερίας Με σύνθημα «Συνδυάζω –Μετακινούμαι» ο Δήμος Κω συμμετέχει στη φετινή Ευρωπαϊκή Εβδομάδα

©2020 radioproto.gr is made with by