Καθαριότητα παντού – συνεχίζονται οι καθαρισμοί κεντρικών οδών

«καθαριότητα παντού – συνεχίζονται οι καθαρισμοί κεντρικών οδών»

Καθαρισμό και πλύσιμο οδοστρώματος, ποδηλατοδρόμου και πεζόδρομων, στην Ακτή Μιαούλη και σε τμήμα της Βασ. Γεωργίου, διενήργησαν σήμερα, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου, από τις πρώτες πρωϊνές ώρες, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου μας.

Η Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Καθαριότητας εφιστά την προσοχή των διερχόμενων πεζών και οδηγών όταν διενεργούνται αντίστοιχοι καθαρισμοί και ευχαριστεί τους πολίτες για την κατανόησή τους, τονίζοντας πάντα ότι η καθαριότητα χρειάζεται τη συμβολή όλων μας.

Σήμερα επίσης διενεργήθηκαν εκτεταμένοι καθαρισμοί από τους εργαζόμενους της Υπηρεσίας Πρασίνου κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου Γ. Παπανδρέου, από τη μαρίνα έως και το Ψαλίδι. Οι καθαρισμοί θα συνεχιστούν και αύριο στην περιοχή.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε

Γ. Χατζημάρκος: Στο ζήτημα του Αιγιαλού και Παραλίας, η ίση μεταχείριση και η ισονομία των νησιών της Δωδ/σου αποκαταστάθηκε Από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο

©2020 radioproto.gr