ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ GRECOTEL KOS IMPERIAL & CASA PARADISO

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΥΓΡΟΒΙΟΤΟΠΟΥ ΑΠΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ GRECOTEL KOS IMPERIAL & CASA PARADISO

ΟΌμιλος Νίκου Δασκαλαντωνάκη-Grecotel, ηγέτης και πρωτοπόρος όχι μόνο στο χώρο του τουρισμού στην Ελλάδα αλλά στην προστασία της φύσης με την ίδρυση Τμήματος Περιβάλλοντος και Πολιτισμού από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 έχει θέσει ως έναν από τους κύριους στόχους του τη βιωσιμότητα, που αποτελεί τη βασική έμπνευση για τις κοινωνικές και περιβαλλοντικές δράσεις. Συγκεκριμένα οι εργαζόμενοι του Grecotel Kos Imperial και Casa Paradiso υλοποίησαν σημαντική πρωτοβουλία καθαρισμού του υδροβιοτόπου στη λίμνη Ψαλιδίου και της παρακείμενης παραλίας υπό την αιγίδα της υπηρεσίας καθαριότητας του Δήμου. H δράση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11/6 με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος στις 5 Ιουνίου.    

Η Grecotel αναπτύσσει, σε όλα τα ξενοδοχεία, περιβαλλοντικά προγράμματα με βάση τις θεμελιώδεις δεσμεύσεις της βιώσιμης ανάπτυξης για το 2030, με στόχο την ελαχιστοποίηση του περιβαλλοντικού της αποτυπώματος. Με την εφαρμογή πιστοποιημένων προγραμμάτων βιωσιμότητας όπως το  “Travelife” στοχεύουμε στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών με σεβασμό στο περιβάλλον και τις τοπικές κοινωνίες.

Η προστασία του περιβάλλοντος άλλωστε είναι υπόθεση που μας αφορά όλους και δεν μπορούμε να παραμένουμε άλλο αδρανείς!

Πηγή: www.vimatisko.gr

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σ. Καμπουράκης για σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας Κω: Επαγρύπνηση για σεισμούς – Εκτός λειτουργίας η πινακίδα tsunami alert (ηχητικό)

  Σ. Καμπουράκης για σύσκεψη Πολιτικής Προστασίας Κω: Επαγρύπνηση για σεισμούς – Εκτός λειτουργίας η πινακίδα tsunami alert (ηχητικό) Συνεδρίασε εκ νέου την Πέμπτη 6

Χωρίς κατηγορία

Ευχαριστήριο Συλλόγου Νεφροπαθών Κω

Ευχαριστήριο Συλλόγου Νεφροπαθών Κω Ο Συλλογος Νεφροπαθων Κω θελει να ευχαριστησει απο καρδιας την οικογενεια του εκλιποντος συμπολιτη μας Ιωαννης Παπουλης στη μνημη του οποιου μας κατεθεσαν

©2020 radioproto.gr