Καίτη Γαρμπή ❤️Διονύσης Σχοινάς: Ερωτικό live streaming concert, με αγαπημένα τραγούδια, εντυπωσιακό stage και δώρα Κυριακή 14 Φλεβάρη, στις 19:00 ώρα Ελλάδας

Share This Post

 

Καίτη Γαρμπή ❤️  Διονύσης Σχοινάς:
Ερωτικό live streaming concert, με αγαπημένα τραγούδια, εντυπωσιακό stage και δώρα
Κυριακή 14 Φλεβάρη, στις 19:00 ώρα Ελλάδας

Η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς στο πιο ερωτικό live streaming concert!
Την Κυριακή 14 Φλεβάρη, στις 19:00 ώρα Ελλάδας, οι δύο καταξιωμένοι κι αγαπητοί καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα με τα πιο αγαπημένα ερωτικά τραγούδια της ελληνικής δισκογραφίας!

Μετά την μεγάλη επιτυχία του πρώτου τους παγκόσμιου live streaming, η Καίτη και ο Διονύσης επανέρχονται μέσα από το εμβληματικό studio Sierra και πρωτοπορούν στήνοντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό που θα αποτελείται από 3 διαφορετικά stages, το καθένα με τη δική του ατμόσφαιρα!

Το livestream, powered by Stoli, θα παραμείνει διαθέσιμο για το κοινό του εξωτερικού 24ωρες

Από την ημέρα αγάπης δεν θα λείψουν τα δώρα, αφού οι δύο καλλιτέχνες θα χαρίσουν 14 μοναδικά δώρα και θα προσφέρουν 500 κωδικούς για να στηρίξουν το σπουδαίο κοινωνικό έργο του «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

Πριν την έναρξη του concert θα υπάρξει ένα ξεχωριστό preshow, που θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδας. Στο preshow η Καίτη και ο Διονύσης θα απαντήσουν με χιούμορ σε ερωτήσεις του κοινού μέσα από το «Πες Tο Στην Καίτη» και θα κάνουν ηλεκτρονικά live την κλήρωση για τα δώρα!

Οι δύο καλλιτέχνες με το απίστευτο χιούμορ τους έχουν ήδη γίνει viral και θέμα συζήτησης στα ΜΜΕ και τα social media με το εμπνευσμένο κι ανατρεπτικό διαφημιστικό spot της βραδιάς.
 
Εισιτήρια πωλούνται:
– στην ιστοσελίδα της Καίτης Γαρμπή 
https://kaitigarbi.com.gr
– στο viva.gr
https://www.viva.gr/tickets/music/streaming/garbi-shoinas-valentine-s-day-international-live

powered by Stoli
και με τη «γλυκιά» χορηγία του vaflaki
Χορηγοί επικοινωνίας: Sfera 102.2, ΚΛΙΚfm 105.5/ 89.6

Δείτε το spot: 

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων

Εμπορικός σύλλογος Κω: ΔΕΙΤΕ το Εορταστικό Ωράριο των Χριστουγέννων Το ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων την εορταστική περίοδο των Χριστουγέννων που αρχίζει την ΚΥΡΙΑΚΗ 11

Ενημέρωση

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου

Διαβεβαιώσεις του Υπουργού Δικαιοσύνης προς το Μάνο Κόνσολα για την κάλυψη των κενών θέσεων στο Ειρηνοδικείου Καλύμνου Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Κώστας Τσιάρας, με έγγραφη

©2020 radioproto.gr is made with by