Κάπου μακριά από το νησί μας και μακριά από την Ελλάδα, ένας Λεριός, ένας Έλληνας σήκωσε την γαλανόλευκη ελληνική μας σημαία

Share This Post

Κάπου μακριά από το νησί μας και μακριά από την Ελλάδα, ένας Λεριός, ένας Έλληνας σήκωσε την γαλανόλευκη ελληνική μας σημαία, πανηγύρισε και μας έκανε να δακρύσουμε από περηφάνια.

Ο Νικόλαος Κοντοκώστας αγωνίστηκε στο Verquin της Γαλλίας και κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και την πρώτη θέση στο Jiujitsu, στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

 

Ο αθλητισμός είναι ο τρόπος ώστε να γίνουμε καλύτεροι, απαιτεί θυσίες και καθημερινό αγώνα.

 

Νίκο, σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, να συνεχίσεις να κάνεις το όνειρο σου πραγματικότητα, να συνεχίσεις τους αγώνες σου και να ανεβαίνεις σκαλί-σκαλί προς την επιτυχία, έχοντας πάντα στο μυαλό σου ότι στην δύσκολη προσπάθεια σου είμαστε συμπαραστάτες.

Με στήριγμα τους γονείς και όλη σου την οικογένεια είμαι σίγουρος ότι η επιτυχία αυτή είναι δεδομένη. Συγχαρητήρια επίσης και στον προπονητή για την άψογη εμφάνιση σου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική”

Εργαστήριο “Τέχνη & Μουσική” Ο Δήμος Κω ως Επικεφαλής Εταίρος της 55ΠΕ ΚΩ διοργανώνει «Εργαστήριο Δημιουργικής απασχόλησης παιδιών και Καλλιτεχνικό Εργαστήριο» με Θέμα: «Τέχνη και

©2020 radioproto.gr is made with by