Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Κω για τη Συγκέντρωση Μνήμης στα Τρία Χρόνια από την Τραγωδία των Τεμπών

Κάλεσμα του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Κω για τη Συγκέντρωση Μνήμης στα Τρία Χρόνια από την Τραγωδία των Τεμπών

Ανακοίνωση – Κάλεσμα

Ο Σύλλογος Εργαζομένων – Υπαλλήλων Δήμου Κω καλεί όλες και όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στη συγκέντρωση που διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Κω για τα τρία χρόνια από την τραγωδία των Τεμπών, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2026, στις 10:30 π.μ., στην Πλατεία Ελευθερίας.

Η συλλογική μνήμη και η διεκδίκηση δικαιοσύνης για τα θύματα και τις οικογένειές τους παραμένουν ζωντανές. Τρία χρόνια μετά, τα ερωτήματα για τις πραγματικές αιτίες, τις ευθύνες και τις αναγκαίες αλλαγές στην ασφάλεια των μεταφορών παραμένουν ανοιχτά. Ως εργαζόμενοι στον δημόσιο τομέα, γνωρίζουμε καλά τι σημαίνει υποστελέχωση, έλλειψη μέτρων προστασίας και απαξίωση κρίσιμων υπηρεσιών.

Η παρουσία μας στη συγκέντρωση αποτελεί πράξη αλληλεγγύης, διεκδίκησης και υπεράσπισης του δικαιώματος όλων σε ασφαλείς δημόσιες υποδομές και υπηρεσίες.

Καλούμε όλες και όλους τους συναδέλφους:

· να τιμήσουμε συλλογικά τη μνήμη των θυμάτων,

· να απαιτήσουμε διαφάνεια, λογοδοσία και ουσιαστικές αλλαγές,

· να στηρίξουμε το κοινό αίτημα για δικαιοσύνη και ασφάλεια.

Όλοι και όλες στη συγκέντρωση – Σάββατο 28/2/2026, ώρα 10:30, Πλατεία Ελευθερίας.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω: Στην πρώτη γραμμή της πυρκαγιάς

Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Κω: Στην πρώτη γραμμή της πυρκαγιάς Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης συμμετείχε χθες, Παρασκευή 14 Αυγούστου, στην επιχείρηση αντιμετώπισης της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε

©2020 radioproto.gr