Κάλεσμα του Κ. Χαρίση για “δράση” (συμβολική μηχανοκίνητη πορεία) στη μνήμη του Δημήτρη Παππούλη

Share This Post

 

Κάλεσμα του Κ. Χαρίση για “δράση” (συμβολική μηχανοκίνητη πορεία) στη μνήμη του Δημήτρη Παππούλη

Μερικές ημέρες μετά το οδυνηρό και σοκαριστικό ατύχημα του φίλου μας Δημήτρη, νιώθω πως κάτι πρέπει να γίνει προκειμένου να σταματήσουμε να βιώνουμε τέτοιες καταστάσεις.
Σίγουρα θα πρέπει τώρα πια να γίνουν παρεμβάσεις στο συγκεκριμένο, αλλά και σε άλλα σημεία του οδικού δικτύου του νησιού, όμως όλοι ξέρουμε πως πρέπει να αλλάξουμε και εμείς κάποιες από τις “κακιές” συνήθειές μας. Όλοι μας έχουμε κάνει μια λάθος προσπέραση ή έχουμε κινηθεί γρηγορότερα από το επιτρεπτό όριο… 
Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο δυστύχημα, παίρνω την πρωτοβουλία (μετά από συνεννόηση με την οικογένειά του) να καλέσω όλους τους φίλους του Δημήτρη, αλλά και γενικότερα όλους τους αναβάτες μοτοσυκλετών στο νησί, σε μια δράση προκειμένου να θυμόμαστε πως επιβάλεται να είμαστε πιο προσεκτικοί. 
Σε συνεργασία με την Τροχαία και τον Δήμο Κω, δίνω ένα ραντεβού σε όλους όσους θέλουν, την Κυριακή στις 10:00 το πρωί (έναρξη στις 10:30) στην πλατεία Ελευθερίας, από την οποία θα ξεκινήσουμε μια πορεία με τις μηχανές μας, συνοδεία της Τροχαίας, με κατεύθυνση το Ζηπάρι και επιστροφή, με τελικό προορισμό την διασταύρωση της Τράπεζας Πειραιώς, όπου θα πατήσουμε όλοι μαζί τις κόρνες μας.
Η συμβολική αυτή μηχανοκίνητη πορεία, θα πρέπει να πραγματοποιηθεί τηρουμένων όλων των κανόνων οδικής κυκλοφορίας και πιο συγκεκριμένα με τους αναβάτες να φορούν κράνος και να μην ξεπεραστεί το συμβολικό όριο ταχύτητας των 30χμ/ω μέσα σε αστικό ιστό και των 50χμ/ω στον επαρχιακό δρόμο. 
Τέλος, προτείνω να επαναλαμβάνεται η δράση αυτή ετησίως, την πρώτη Κυριακή κάθε Οκτώβρη με σκοπό, όλοι μαζί, να δημιουργήσουμε μια καλύτερη οδηγική παιδεία. 
Σας περιμένω όλους εκεί
Διαδρομή:
Πλ. Ελευθερίας – Λιμάνι – Δελφίνια – Σημαίες – Ζηπάρι – Γυμνάσιο Ζηπαρίου – Τρ. Πειραιώς

Κώστας Χαρίσης

  • Ο κ. Χαρίσης είναι καλαθοσφαιριστής 

Πηγή: vimatisko.gr

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών! 

  Περίπτερο “Το Πουλί” Λέρος: Το καλοκαίρι έφτασε με όλα τα αγαπημένα παγωτά όλων των εταιρειών!  Το καλοκαίρι έφτασε αφού εδώ και λίγες απολαμβάνουμε τα

Αθλητικά Νέα

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι

ΑΟ Πυλί Κω: Σε ξέφρενους πανηγυρισμούς ξέσπασε ο Γιώργος Νικητιάδης με τη νίκη της ομάδας απέναντι στο ΑΟ Διαβολίτσι Στην “καυτή” έδρα του ΑΟ Πυλίου

©2020 radioproto.gr is made with by