Κάλεσμα της Ομάδας Πρωτοβουλίας γυναικών ΓΝ ΚΥ ΚΩ, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, έξω από το Νοσοκομείο – ”ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ”

Κάλεσμα της Ομάδας Πρωτοβουλίας γυναικών ΓΝ ΚΥ ΚΩ, την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου, έξω από το Νοσοκομείο – ”ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΑ”

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΓΝΚΥΚΩ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΚΟ Ή ΣΥΖΥΓΙΚΟ ΧΕΡΙ

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 12 ΜΜ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ EMΠΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΟΔΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ.

ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΜΦΥΛΗ ΒΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΟΣΕΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥΣ.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΦΡΑΓΜΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ

ΕΛΛΗ ΚΑΡΑΝΙΚΑ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Ειρήνη Βούρου για την Πανελλήνια Ημέρα Λογοθεραπείας: «Η έγκαιρη παρέμβαση αλλάζει τη ζωή ενός ανθρώπου»

Η Ειρήνη Βούρου για την Πανελλήνια Ημέρα Λογοθεραπείας: «Η έγκαιρη παρέμβαση αλλάζει τη ζωή ενός ανθρώπου»   Με αφορμή τον εορτασμό της 11ης Μαΐου ως

©2020 radioproto.gr