Κάθε ρεκόρ συμμετοχών θα «σπάσει» φέτος το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival

Share This Post

 

Κάθε ρεκόρ συμμετοχών θα «σπάσει» φέτος το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival

Κάθε ρεκόρ συμμετοχών θα «σπάσει» φέτος το 5ο Kos 3X3 Basketball Festival, που διοργανώνει ο Α.Σ. Φοίβος από 28 έως 31 Ιουλίου στην πλατεία Ανταγόρα της Κω. Μέχρι και σήμερα 35 είναι οι ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο τουρνουά, ενώ αναμένεται να ξεπεραστεί ο αριθμός των 47 ομάδων που συμμετείχαν πέρσι στη μεγάλη μπασκετική «γιορτή» της Κω. Το σημαντικό είναι ότι μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή πέντε γυναικείες ομάδες, ενώ το «παρών» θα δώσουν… παρέες αθλητών από τη Ρόδο και την Κάλυμνο. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 25 Ιουλίου, προκειμένου στη συνέχεια να καταρτιστεί το πρόγραμμα των αγώνων. Το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο και καλό θα είναι για τους ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες να δηλώσουν άμεσα τη συμμετοχή τους στο 5ο Kos 3X3 Basketball Festival.

ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ. ΣΤΗΝ ΚΩ

Στο 5ο Kos 3X3 Basketball Festival θα βρίσκεται και κλιμάκιο της Ε.Ο.Κ. για την ομαλή διεξαγωγή του τουρνουά, το οποίο από φέτος εντάσσεται στο GR National Tour 3X3. Η άριστη συνεργασία των ανθρώπων του Α.Σ. Φοίβος Κω με την Ομοσπονδία είναι δεδομένη, ενώ στο περσινό τουρνουά το «παρών» είχε δώσει και ο νυν πρόεδρος της Ε.Ο.Κ. κ. Βαγγέλης Λιόλιος.

*Όλες οι πληροφορίες για το τουρνουά βρίσκονται στη νέα ιστοσελίδα (www.kos3x3.gr) που ετοιμάστηκε γι’ αυτό τον σκοπό. Στην ιστοσελίδα μπορούν όλοι να ενημερωθούν για τους τρόπους εγγραφής, τους όρους και τους κανόνες του παιχνιδιού, καθώς και για την ιστορία του τουρνουά».

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by