Ι. Ρούφα προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου : Ψηφίζουμε ΝΑΙ στο μοναδικό θέμα της σημερινής ημερήσιας διάταξης

 

Ι. Ρούφα προς Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου : Ψηφίζουμε ΝΑΙ στο μοναδικό θέμα της σημερινής ημερήσιας διάταξης

Κύριε πρόεδρε,
Με τη σημερινή απόφαση του δημοτικού συμβουλίου επανέρχεται η δημοκρατική λειτουργία στο δήμο της Κω.
Πράξατε επιτέλους, το αυτονόητο.
Στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα. Σας το είπαμε από την αρχή! 
Πότε δεν απαγορεύθηκαν οι δια ζώσης συνεδριάσεις.
Η δημοτική αρχή αλλά και εσείς ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έχετε στο ακέραιο  την ευθύνη για το χρόνο που χάθηκε αλλά και για την απουσία συναίνεσης αφού καμία από τις προτάσεις που κατατέθηκαν από όλες τις παρατάξεις της μειοψηφίας και από 17 δημοτικούς συμβούλους δεν συζητήσατε και δεν αξιολογήσατε.
Το παράδοξο είναι να τολμά ο κύριος Νικηταράς να κατηγορεί τις δημοτικές παρατάξεις και 17 δημοτικούς συμβούλους για κωλυσιεργία επειδή ζητάνε το αυτονόητο:
Να συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο.
Ελπίζω έστω και την ύστατη στιγμή να κατανοήσετε ότι οι εμμονές, οι σκοπιμότητες  και οι αλαζονικές συμπεριφορές δεν οδηγούν πουθενά.
Οι τρεις δημοτικές παρατάξεις της μειοψηφίας,οι 17 δημοτικοί σύμβουλοι με τα δικά τους πολιτικά επιχειρήματα, προστάτεψαν την δημοκρατική λειτουργία και υπερασπίστηκαν το δικαίωμα της γνώσης και της ενημέρωσης των πολιτών που εκπροσωπούν.
Αν αυτό είναι μεμπτό, αναρωτηθείτε  γιατί αυτή την απόφαση για συνεδρίαση στην αίθουσα της Αντιμάχειας δεν μας την αποστείλατε τόσους μήνες νωρίτερα.
Τι ακριβώς καταφέρατε με την απολίτικη αυτή στάση σας;
Ψηφίζουμε ΝΑΙ στο μοναδικό θέμα της σημερινής ημερήσιας διάταξης.
Ναι στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που μπήκε σε καραντίνα στο όνομα της φοβικότητας, της αδιαφάνειας, του παιδαριώδη και ανόητου ετσιθελισμού και όχι λόγω κορονοϊού που τον επικαλείστε ως φθηνό άλλοθι.
Ρούφα Ιωάννα.

(Παρακαλώ να εκλάβετε τα παραπάνω ως τοποθέτηση στο μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης! Ούτε αυτό δεν προέβλεψε η δημοκρατική σας ευθιξία…)

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

©2020 radioproto.gr