Ι Παππάς: Υπεγράφη η επιχορήγηση του Δήμου Σύμης 200.000€, για την κάλυψη του μέρους δαπανών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας του έτους 2022 από τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης.

Share This Post

Ι Παππάς: Υπεγράφη η επιχορήγηση του Δήμου Σύμης 200.000€, για την κάλυψη του μέρους δαπανών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας του έτους 2022 από τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης

 

Υπεγράφη η επιχορήγηση του Δήμου Σύμης 200.000€, για την κάλυψη του μέρους δαπανών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας του έτους 2022 από τη λειτουργία μονάδων αφαλάτωσης.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της διαρκούς ενημέρωσης από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, υπεγράφη από τον κ. ΓΓΑΙΝΠ Απόφαση Επιχορήγησης του Δήμου Σύμης, ύψους 200.000,00€ αποκλειστικά για την κάλυψη του μέρους των δαπανών κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας έτους 2022 από τη λειτουργία των μονάδων αφαλάτωσης, με σκοπό την κάλυψη της ανάγκης για την άμεση οικονομική υποστήριξη της ΔΕΥΑ Σύμης προκειμένου να πραγματοποιήσει την αποπληρωμή ρεύματος προς την ΔΕΗ, αντιμετωπίζοντας έτσι τη μεγάλη αύξηση του ενεργειακού κόστους προς εξασφάλιση των απαιτούμενων ποσοτήτων πόσιμου ύδατος.

Όπως τόνισε ο Βουλευτής Ι.Παππάς η συγκεκριμένη επιχορήγηση, αποτελεί μέρος του γενικότερου πλαισίου λήψης μέτρων και δράσεων της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα λειψυδρίας και υδροδότησης των νησιών μας.

Το πλαίσιο αντιμετώπισης εντάσσεται στο έργο: «Υδροδότηση άνυδρων νησιών & έργα βελτίωσης υποδομών ύδρευσης των νησιών» του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) έτους 2022.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by