Ι. Παππάς: Στεγαστικό επίδομα για όλους τους σπουδαστές ΑΣΤΕ και ΙΕΚ της χώρας

Share This Post

 

Ι. Παππάς: Στεγαστικό επίδομα για όλους τους σπουδαστές ΑΣΤΕ και ΙΕΚ της χώρας

Με πρωτοβουλία του Υπουργείου Τουρισμού και πιο συγκεκριμένα με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Παιδείας για την τουριστική εκπαίδευση, Σοφίας Ζαχαράκη, έγινε γνωστό πως αυξάνεται το στεγαστικό επίδομα για τους σπουδαστές των ΑΣΤΕ και τους καταρτιζόμενους σε ΙΕΚ όλης της χώρας με το ποσό των 1500€.

Η συγκεκριμένη αύξηση αφορά και τους σπουδαστές και καταρτιζόμενους που έχουν ήδη υποβάλει αιτήσεις για το εκπαιδευτικό έτος 2021-2022, οι οποίοι θα λάβουν αναδρομικά το ποσό των 500€.

Η συγκεκριμένη παροχή για όλους τους σπουδαστές των ΑΣΤΕ και των ΙΕΚ της χώρας, έρχεται σε συνέχεια της δέσμευσης του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, στην συνολική προσπάθεια της Ελληνικής Κυβέρνησης να αναβαθμίσει την συγκεκριμένη εκπαιδευτική βαθμίδα.

Για ακόμα μία φορά, η Ελληνική Κυβέρνηση, αφουγκράζεται τις ανάγκες των νέων και των οικογενειών τους, στηρίζοντας τους διαρκώς με κάθε τρόπο.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση

Εθνική Επετείου της 25ης Μαρτίου: Γενική Γραμματέας Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα. Χριστιάνα Καλογήρου, εκπροσώπησε την Κυβέρνηση Στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου, τελέστηκε

©2020 radioproto.gr is made with by