Ι. Παππάς: Κατάθεση τροπολογίας για παράταση της διαδικασίας εγγραφής των αθλητικών σωματείων

Share This Post

 

Ι. Παππάς: Κατάθεση τροπολογίας για παράταση της διαδικασίας εγγραφής των αθλητικών σωματείων

Στη Βουλή σήμερα κατά τη διάρκεια συζήτησης και ψηφοφορίας του Σ/Ν του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς με συνυπογραφόντες βουλευτές, κατέθεσε την τροπολογία για την παράταση εγγραφής στο μητρώο των ερασιτεχνικών σωματείων.

Λόγω του αυξημένου φόρτου εργασίας των αρμόδιων υπηρεσιών σε συνδυασμό με την ελλιπή στελέχωση τους λόγω των θερινών διακοπών, ελοχεύει ο κίνδυνος πολλά σωματεία να μην κατορθώσουν να ολοκληρώσουν εγκαίρως τις απαιτούμενες διαδικασίες.

Έτσι, με την προτεινόμενη τροπολογία διευκολύνονται τα σωματεία προς εγγραφή, με την παράταση 17 ημερών για την ολοκλήρωση των διαδικασιών.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by