Ι.Παππάς: Άμεση αποζημίωση των ψαράδων μετά από απόφαση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Αλιείας

Share This Post

 

Ι.Παππάς: Άμεση αποζημίωση των ψαράδων μετά από απόφαση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Αλιείας

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου Ιωάννης Παππάς, μετά την απόφαση της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Αλιείας που αφορά στην αποζημίωση των ψαράδων, τόσο για καύσιμα αλλά και για το μειωμένο εισόδημα που προέκυψε εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, τόνισε πως η Ελληνική Κυβέρνηση αποδεικνύει εδώ και 3 συναπτά έτη, ότι δεν ασκεί πολιτική για τους λίγους. Αφουγκράζεται τα προβλήματα των πολιτών και προσπαθεί να βρει άμεσα λύσεις.

Σημειωτέον, πως τα παραπάνω δίκαια αιτήματα των αλιέων, είχε προωθήσει τόσο στον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεωργαντά, όσο και στον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Κεδίκογλου, ο βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Ιωάννης Παππάς.

Μάλιστα, υπήρξε πλήθος συσκέψεων στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης από κοινού με τον Πρόεδρο, κ. Κατσοτούρχη και μέλη του Αλιευτικού Συλλόγου Μεγάλων Πελαγικών Ψαριών Καλύμνου, καθώς και στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Γεωργαντά, τον Υφυπουργό, κ. Κεδίκογλου, τη Γενική Γραμματέα κ. Καλογήρου αλλά και τον Υπουργό κ. Βορίδη, για την αμέριστη στήριξη στους αλιείς καθώς και στα ζητήματα που προκύπτουν στα Δωδεκάνησα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by