Ιωαννης Παππας: Απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή των νησιών μας στις εκδηλώσεις για την Επανάσταση του ’21

Share This Post

 

Ιωαννης Παππας: Απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή των νησιών μας στις εκδηλώσεις για την Επανάσταση του ’21

Συνάντηση εργασίας είχε ο Βουλευτής Δωδ/σου Ιωάννης Παππάς, με το Γενικό Γραμματέα Απόδημου Ελληνισμού κ. Ιωάννη Χρυσουλάκη. Ιωαννης Παππας: Απαραίτητη η ενεργή συμμετοχή των νησιών μας στις εκδηλώσεις για την Επανάσταση του ’21

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν εκτενώς, οι επαφές, τα ζητήματα και οι δραστηριότητες που αφορούν στους απανταχού Έλληνες ομογενείς και τις εκδηλώσεις που θα διοργανωθούν για την συμπλήρωση 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση.

Επιπλέον ο κ. Παππάς τόνισε στον Δωδεκανήσιο γενικό γραμματέα , την απόλυτη ανάγκη η Ηρωική Νήσος Κάσος, να έχει ενεργό ρόλο στις εκδηλώσεις που θα λάβουν μέρος στη χώρα μας ,τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη θυσία των Κασιωτών, που έδωσαν τη ζωή τους στην Πατρίδα, υπερασπιζόμενοι το νησί τους κατά το Ολοκαύτωμα του 1824.

Είναι υποχρέωση μας να τιμήσουμε τους αγώνες των νησιωτών μας κατά τη διάρκεια της ελληνικής επανάστασης και να έχουν τα νησιά μας ενεργή συμμετοχή στις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ;

  Η Λίτσα Φτακλάκη υποψήφια με τη ΝΔ; Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες του «ΒτΚ» και Ράδιο Πρώτο η κα. Λίτσα Φτακλάκη θα είναι παρούσα

©2020 radioproto.gr is made with by