Ιωάννης Παππάς: το Ηράκλειο θα προσεγγίσει το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στο δρομολόγιο 1-3 Νοεμβρίου

Share This Post

 

Ιωάννης Παππάς: το Ηράκλειο θα προσεγγίσει το «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» στο δρομολόγιο 1-3 Νοεμβρίου

Έπειτα από επικοινωνία του Βουλευτή Δωδεκανήσου, Ιωάννη Παππά, με επαγγελματίες του εμπορικού κόσμου της Καρπάθου και της Κάσου, αλλά και τους κατοίκους που θέλουν να μετακινηθούν προς Ηράκλειο, ο κ. Παππάς διαβίβασε το αίτημα των νησιωτών, να τροποποιηθεί το δρομολόγιο του πλοίου «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» και να προστεθεί σε αυτό και το λιμάνι του Ηρακλείου.

Η ηγεσία του Υπουργείου Ναυτιλίας έκανε δεκτό αίτημα του Βουλευτή Δωδεκανήσου αλλά και των κατοίκων και επαγγελματιών της Καρπάθου και της Κάσου, κι έτσι στο δρομολόγιο του «ΠΡΕΒΕΛΗΣ» την 1/11/2022 από Πειραιά προς Κυκλάδες-Κρήτη-Δωδεκάνησα και στην επιστροφή τους στις 3/11/2022, το πλοίο θα προσεγγίσει το λιμάνι του Ηρακλείου.

Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Γιάννη Πλακιωτάκη για την ουσιαστική συνεισφορά του, στα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα Δωδεκάνησα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό)

Παράπονα ακροατών για τον στολισμό στην Κω – « Τα Χριστούγεννα του Σκρουτζ» (ηχητικό) Τηλεφωνική παρέμβαση έκανε στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο την Πέμπτη

©2020 radioproto.gr is made with by