Ιωάννης Παππάς: Σύσκεψη για τα προνοιακά ιδρύματα του Ν. Αιγαίου

Share This Post

 

Ιωάννης Παππάς: Σύσκεψη για τα προνοιακά ιδρύματα του Ν. Αιγαίου

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων, με την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων αρμόδια για θέματα Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Δόμνα Μιχαηλίδου με τον Ιωάννη Παππά και τους συναδέλφους Βουλευτές Δωδεκανήσου.

Στη συζήτηση τέθηκαν επί τάπητος τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα προνοιακά ιδρύματα της Ρόδου.

Πιο αναλυτικά συζητήθηκε η διοικητική δομή των ιδρυμάτων καθώς και η ανάγκη έκτακτης επιχορήγησης και στήριξης των προνοιακών ιδρυμάτων.

Επιπλέον ο κ. Παππάς έθεσε το ζήτημα της ανανέωσης των συμβάσεων του προσωπικού που καλύπτει πάγιες και διαρκείς ανάγκες των προνοιακών δομών αλλά και την ένταξη των προνοιακών δομών της Ρόδου στο ταμείο ανάκαμψης.

Ακόμη, ο κ. Παππάς, εξήρε την προσπάθεια των εργαζομένων, τόσο τον μόνιμων, όσο και αυτών που προσλήφθηκαν μέσα στην κρίση της πανδημίας, και τους ευχαρίστησε για τον διαρκή τους αγώνα προς την βελτίωση των υπηρεσιών των δομών.

Αξιοσημείωτη είναι η εποικοδομητική συνεργασία και των τριών βουλευτών με την Υφυπουργό, κυρία Μιχαηλίδου για την επίτευξη των παραπάνω ενεργειών.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο

Αύριο Δευτέρα το τελευταίο αντίο στον Βαλεντίνο Αύριο Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου θα αποχαιρετήσουν η οικογένειά του, φίλοι και γνωστοί τον 36χρονο συμπολίτη μας Βαλεντίνο Ζώγα

Ενημέρωση

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω

Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη Παπούλη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κω ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Κω Τη δέσμευση να δοθεί το όνομα του Δημήτρη

©2020 radioproto.gr is made with by