Ιωάννης Παππάς: «Περίσσιο θράσος»

 

Ιωάννης Παππάς: «Περίσσιο θράσος»

Θέλει περίσσιο θράσος να βγάζει ανακοίνωση η ΜέΡΑ 25 Δωδεκανήσου για την επιστροφή των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα. Ανακοίνωση η οποία στρέφεται προσωπικά εναντίον μου και με εγκαλεί μάλιστα για «επικοινωνιακές τακτικές, δελτία τύπου και ανακοινώσεις».

Σας ενημερώνω, λοιπόν, επειδή εκεί στο Μέρα25 ότι πλανάσθε πλάνην οικτράν- είτε δεν γνωρίζετε είτε έχετε επιλεκτική αμνησία – ότι οι μειωμένοι φορολογικοί συντελεστές έπαψαν να ισχύουν λόγω του πρώτου εξαμήνου της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όταν υπουργός-συνεργός στο έγκλημα, ήταν ο επικεφαλής του κόμματός σας, Γιάνης Βαρουφάκης. Η «δημιουργική ασάφεια» του δίδυμου Τσίπρα- Βαρουφάκη ήταν που κόστισε στα νησιά μας τους μειωμένους φορολογικούς συντελεστές και την καταστροφή της Ελληνικής Οικονομίας.

Γι’ αυτό, όπως λέει κι ο σοφός λαός, στο σπίτι του κρεμασμένου καλύτερα να μην μιλάτε για σκοινί.

Να σας ενημερώσω επίσης ότι εκτός από επιλεκτική αμνησία, έχετε προσβληθεί και από τη νόσο του άνευ όρων λαϊκισμού. Οι αποφάσεις δεν λαμβάνονται με τροπολογίες-πυροτεχνήματα αλλά στη βάση οργανωμένου σχεδίου. Και επειδή προφανώς με κατηγορείτε για την έντονη πολιτική μου δραστηριότητα, να σας ενημερώσω, ότι κίνητρο μου είναι η αγάπη μου για τα νησιά μας και οι πολίτες της Δωδεκανήσου, οι οποίοι με έστειλαν στη Βουλή με την ψήφο τους για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντά τους. Το έκανα από την πρώτη στιγμή, θα συνεχίζω να το κάνω με όλη μου τη δύναμη, όσες λαϊκίστικες και ανήθικες αναφορές κι αν κάνετε ενάντια στο πρόσωπο και τη πολιτική μου δράση.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων Δέντρων και Γιορτινά Παζάρια σε όλα τα χωριά της Κω

Φωταγωγήσεις Χριστουγεννιάτικων Δέντρων και Γιορτινά Παζάρια σε όλα τα χωριά της Κω Στο πλαίσιο των Χειμερινών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων «Ιπποκράτεια 2025-26» το Τμήμα Πολιτισμού Δήμου Κω

Ενημέρωση

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κω για παράνομη διαμονή και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ.

Συλλήψεις αλλοδαπών στην Κω για παράνομη διαμονή και παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. Στην Κω πραγματοποιήθηκαν την 10-12-2025 δύο ξεχωριστές επιχειρησιακές δράσεις της Αστυνομίας, που οδήγησαν στη

©2020 radioproto.gr