Ιωάννης Παππάς: Παράταση της προθεσμίας για την αντικατάσταση ΕΔΧ-ΤΑΞΙ οχήματος με καινούργια οχήματα

Share This Post

 

Ιωάννης Παππάς: Παράταση της προθεσμίας για την αντικατάσταση ΕΔΧ-ΤΑΞΙ οχήματος με καινούργια οχήματα

Παρατείνεται έως τις 31 Δεκεμβρίου 2022 η προθεσμία για την αντικατάσταση ΕΔΧ – ΤΑΞΙ οχήματος με καινούργια οχήματα, για τις περιπτώσεις των αυτοκινήτων ΤΑΞΙ που θα έπρεπε να έχουν αντικατασταθεί έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021,

Στο ίδιο πρόγραμμα εντός της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα επιβατηγά οχήματα από έξι (6) έως εννέα (9) θέσεων, προβλέπεται εξάμηνη παράταση στην προθεσμία ταξινόμησης των νέων οχημάτων.

Οι δικαιούχοι έχουν τη δυνατότητα εντός αποκλειστικής προθεσμίας δώδεκα (12) μηνών, από έξι (6) μήνες που ίσχυε, από την ημερομηνία έκδοσης αυτής, να ταξινομήσουν και να θέσουν σε κυκλοφορία αυτό το αυτοκίνητο.

Ο κ. Παππάς, ευχαρίστησε θερμά, τον Υπουργό Μεταφορών και Υποδομών κ. Κώστα Καραμανλή καθώς και τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο, για την συμβολή τους στην αντιμετώπιση των ζητημάτων των επαγγελματιών του κλάδου.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Αθλητικά Νέα

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός

Santorini Experience 2022: Πολιτισμός και Αθλητικός Τουρισμός Ντρισμπιώτη, Rouwendaal, Carlin, Ιακωβάκης και άλλα παγκόσμια αστέρια βρέθηκαν στη Σαντορίνη. Χορηγός επικοινωνίας: Ράδιο Πρώτο 91.5  – www.radioproto.gr 

©2020 radioproto.gr is made with by