Ιωάννης Παππάς: Να προστατευθούν οι δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο

Share This Post

Ιωάννης Παππάς: Να προστατευθούν οι δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο

Την προστασία των δανειοληπτών σε ελβετικό φράγκο ζήτησε με κοινοβουλευτική του παρέμβαση από τους αρμόδιους υπουργούς, ο Βουλευτής της ΝΔ Ιωάννης Παππάς.

Στην παρέμβαση του στη βουλή ο κ. Παππάς, προς τους υπουργούς Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικούρα και Ανάπτυξης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, αναφέρεται εκτενώς στους λόγους που έχουν περιέλθει σε οικονομική απόγνωση οι δανειολήπτες σε ελβετικό φράγκο, καθώς και τις αμετάκλητες αποφάσεις ελληνικών δικαστηρίων που εκδοθεί και τους δικαιώνουν και ζητάει από τους αρμόδιους υπουργούς να καθοριστούν οι όροι και οι προϋποθέσεις προσαρμογής της συναλλακτικής συμπεριφοράς των προμηθευτών σύμφωνα με τις αμετάκλητες αποφάσεις που έχουν εκδοθεί, όπως προβλέπει το άρθρο 10, παρ. 21 του Νόμου 2251/1994 και επιπλέον να ληφθούν οι νομοθετικές πρωτοβουλίες από τα αρμόδια υπουργεία ώστε να υπάρξει η δυνατότητα μετατροπής των δανείων που συνάφθηκαν σε ελβετικό φράγκο, σαν να ήταν εξ’ αρχής δάνεια σε ευρώ με ισοτιμία εκταμίευσης.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by