Ιωάννης Παππάς: Καλή χρονιά με υγεία και Όλα δεξιά

Share This Post

Ιωάννης Παππάς: Καλή χρονιά με υγεία και Όλα δεξιά

Φίλες και φίλοι,
 
Ο χρόνος που περνάει, ήταν εκείνος των μεγάλων προκλήσεων και των μεγάλων στοιχημάτων για την Πατρίδα μας.
 
Ήταν, επίσης, και εκείνος των μεγάλων επιτυχιών.
 
Καταφέραμε, η Ελλάδα να αντιμετωπίσει με επιτυχία τις πολλαπλές κρίσεις, τόσο σε τοπικό, όσο και σε παγκόσμιο επίπεδο και να βγούμε νικητές από όλες τις προκλήσεις.
 
Η χώρα μας αναβαθμίστηκε στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και συνεχίζει την ανοδική πορεία την οποία αξίζουμε, ονειρευτήκαμε και υλοποιούμε.
 
Τα νησιά μας, φέτος, έσπασαν κάθε ρεκόρ και σημείωσαν πρωτιές κατά την τουριστική περίοδο, ενώ η δωδεκανησιακή ομορφιά και ζεστασιά «ταξίδεψε» σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης, μέσα από τον επαγγελματισμό και την φιλοξενία των ανθρώπων των νησιών μας.
 
Για το νέο έτος, εύχομαι στον καθένα σας ξεχωριστά υγεία, αγάπη, ευτυχία και εκπλήρωση όλων των στόχων, ατομικών και συλλογικών.
 
Το 2023 να μας πάνε… όλα δεξιά!

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by