Ιωάννης Παππάς: Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη υποβολής αιτήσεως 1ης φάσης του Μεταφορικού Ισοδυνάμου επιχειρήσεων

Share This Post

Ιωάννης Παππάς: Ενημέρωση σχετικά με την έναρξη υποβολής αιτήσεως 1ης φάσης του Μεταφορικού Ισοδυνάμου επιχειρήσεων

Έπειτα από ενημέρωση της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2023, ξεκινάει η υποβολή αιτήσεων χρηματοδότησης για την 1η Φάση 2022 του Μεταφορικού Ισοδυνάμου για τις επιχειρήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, τα απαραίτητα παραστατικά προς υποβολή θα πρέπει να αφορούν την περίοδο από 01/01/22 έως και 30/06/22. Τα παραστατικά αυτά δεν δύναται να υποβληθούν κατά τη διάρκεια της Φάσης 2, όταν αυτή ξεκινήσει.

Σύμφωνα με την Γενική Γραμματεία, η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων χρηματοδότησης ορίζεται η Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, Ιωάννης Παππάς ευχαριστεί θερμά την Γενικό Γραμματέα, Μανώλη Κουτουλάκη για την άμεση και συνεχή στήριξη, προς τους Δωδεκανήσιους πολίτες.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη

  Σε τροχιά επιτυχιών η ομάδα ρομποτικής του In Studies  – Νέα επιτυχία στην Ρόδο. Επόμενη στάση η Θεσσαλονίκη Ένα ταξίδι γεμάτο ελπίδες και όνειρα

Ενημέρωση

Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό)

  Ο Ιμάμης Κω στο Ράδιο Πρώτο για την συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία – Συρία (ηχητικό) Το πρωί της Τρίτης

©2020 radioproto.gr is made with by