Ιωάννης Παππάς: εγκρίθηκε η επιχορήγηση για την μονάδα αφαλάτωσης και για έργα ύδρευσης στη Λέρο

Share This Post

Ιωάννης Παππάς: εγκρίθηκε η επιχορήγηση για την μονάδα αφαλάτωσης και για έργα ύδρευσης στη Λέρο

Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και πιο συγκεκριμένα από τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, αποφασίστηκε, η επιχορήγηση του Δήμου Λέρου μέχρι του ποσού των 148.000€, για την υλοποίηση μελέτης ωρίμανσης του έργου της εγκατάστασης μονάδων αφαλάτωσης θαλασσινού νερού με ΑΠΕ και συνοδών έργων για την ύδρευση της Λέρου.

Ακόμα ένα έργο, που αποδεικνύει το συνεχές ενδιαφέρον της Ελληνικής Κυβέρνησης για τα νησιά μας.

Ο κ. Παππάς ευχαρίστησε θερμά τον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Μανώλη Κουτουλάκη για την ουσιαστική στήριξη του στα Δωδεκάνησα.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και την Ελλάδα της επόμενης μέρας»

  Γιώργος Χατζημάρκος στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ: «Ετοιμότητα – Εξωστρέφεια – Ευθύνη – Εμπιστοσύνη, ο οδικός χάρτης για την μετάβαση προς την Περιφερειακή Διακυβέρνηση και

Ενημέρωση

Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας

  Ερυθρός Σταυρός τμήμα Κω: Δωρεάν εκπαίδευση νέων εθελοντών του Τομέα Υγείας Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κω απευθύνει πρόσκληση σε όλους τους

©2020 radioproto.gr is made with by