
Ιωάννα Ρούφα στο Ράδιο Πρώτο 91.5: Τι σχολίασε για προανακριτική για ΟΠΕΚΕΠΕ, νέο μικροβιολογικό στην Κω με ΕΟΠΥΥ , χρέη κομμάτων και επίσκεψη Άδωνι
Στην πρωινή εκπομπή του Ράδιο Πρώτο 91.5, φιλοξενήθηκε σήμερα η έμπειρη αυτοδιοικητική Ιωάννα Ρούφα, σχολιάζοντας επίκαιρες πολιτικές και τοπικές εξελίξεις με αιχμηρό και τεκμηριωμένο λόγο, όπως κάνει κάθε εβδομάδα στο Πρώτο.
Αρχικά, αναφέρθηκε στα όσα διαδραματίστηκαν στη Βουλή σχετικά με την προανακριτική επιτροπή για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, κάνοντας λόγο για παρεκτροπές και φαινόμενα συγκάλυψης που πλήττουν την εικόνα της πολιτικής ζωής και της χώρας μας. Παράλληλα ανέφερε ότι ο Μητσοτάκης έχει απέναντι του 3 πρώην πρωθυπουργούς και έναν δυνατό πρώην αντιπρόεδρο της κυβέρνησης.
Νέο μικροβιολογικό εργαστήριο ΕΟΠΥΥ στην Κω
Η Ιωάννα Ρούφα σχολίασε και την είδηση ότι το επόμενο διάστημα πρόκειται να λειτουργήσει νέο μικροβιολογικό εργαστήριο στην Κω το οποίο θα είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ. Είναι μία που δίνει ανάσα στους ασφαλισμένους του νησιού, ιδίως όσους δεν έχουν οικονομική δυνατότητα να εξυπηρετηθούν ιδιωτικά, ανέφερε μεταξύ άλλων η πολιτικός.
Ο Άδωνις στην Κω
Για τον ερχομό του Υπουργού Υγείας στην Κω η κα. Ρούφα είπε ότι ο κ. Γεωργιάδης είτε είναι αρεστός είτε όχι, τουλάχιστον είναι ειλικρινής στις δηλώσεις του.
Αναφέρθηκε και στα υπέρογκα χρέη των κομμάτων θέτοντας ερωτήματα για το εάν λαμβάνουν φορολογικές ενημερότητες και αν δεσμεύονται επιχορηγήσεις και πως λαμβάνουν μέρος στις εκλογικές διαδικασίες.
Ακούστε ολόκληρο το σχόλιο της ημέρας:


