Ιωάννα Ρούφα: «Θέλει ο θεατρίνος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει»

Ιωάννα Ρούφα: «Θέλει ο θεατρίνος να κρυφτεί και η χαρά δεν τον αφήνει»

Καθόλου τυχαία και απόλυτα εύστοχη η παρατήρηση της Ιωάννας Ρούφα στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο σχετικά με τις υποκριτικές αρετές του κου Νικηταρά. Πραγματικά αδικείται και αξίζει μία θέση πρωταγωνιστή στην Επίδαυρο. Θα μπορούσε να ανεβάσει με τρομερή εμπορική επιτυχία το θεατρικό «αμάρτησα για την καρέκλα» υποδυόμενος απλά τον εαυτό του.

Πριν καν προλάβει να στεγνώσει το μελάνι στην ανακοίνωση της παράταξης μας περί της μη συμμετοχής στις εκλογές έσπευσε να κάνει δήλωση με μοναδικό στόχο να προσεταιριστεί τα μέλη και τους φίλους της παράταξης.

Συνδέει μάλιστα ατυχώς την παράταξη της Ιωάννας Ρούφα «ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ» με την παράταξη του Κ. Καΐσερλη «ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω» θέλοντας να δείξει μία σύνδεση και μία συνέχεια βάζοντας και τον εαυτό του στο κάδρο.

Δυστυχώς όμως για τον κ. Νικηταρά τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην τοπική πολιτική ιστορία δεν περιποιούν καμία τιμή στο πρόσωπό του και καθιστούν τη δήλωσή του προκλητική.

Αφού λοιπόν μετά τις εκλογές του Μαΐου 2014 απαίτησε εμφατικά να γίνει δήμαρχος, έστω και για τρεις μήνες (και τρεις μέρες να ήταν το ίδιο θα έπραττε), υποσχόμενος να οδηγήσει την τότε παράταξη στην επόμενη μέρα, εντούτοις όταν ήρθε η ώρα να υλοποιήσει τα υπεσχημένα την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια ή όπως λέει ο λαός ήκοψε!!!

Μάλιστα είχε το θράσος να προσβάλει και γραπτώς όσους τον εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους και όσους έμειναν πίσω να υπερασπίζονται και τις δικές του ευθύνες γιατί απλά δεν είχε τα κότσια να αντιμετωπίσει στα ίσια τον Γ. Κυρίτση εντός του δημοτικού συμβουλίου.

«Αγαπητοί συνάδελφοι, έγραφε στις 31/08/2014 ο επί τρίμηνο δήμαρχος και αδιαμφισβήτητος μέχρι τότε νέος επικεφαλής της παράταξης ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω, η νέα δημοτική περίοδος, επιβάλλει την προετοιμασία της παράταξης για την παρουσία της στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Σε ότι με αφορά, θα ήθελα να

σας ενημερώσω ότι στις διαδικασίες αυτές δεν θα λάβω μέρος. (Αυτά τα γράφει ο πρώτος σε ψήφους δημοτικός σύμβουλος της παράταξης). Είναι πολιτική μου επιλογή (αφού εκμεταλλεύτηκε τον τίτλο του δημάρχου έστω και για ένα τρίμηνο) η αποστασιοποίηση από την παράταξη ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Κω, όπως επίσης και η παραίτησή μου από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου για τη νέα Δημοτική περίοδο…» (και όλα αυτά έγιναν δια του τύπου… δεν είχε καν τα κότσια να σταθεί ενώπιον της ολομέλειας της παράταξης και να δώσει εξηγήσεις για τη στάση του και τη φυγή του).

Αντίστοιχα το 2019 όταν έλαβε το δαχτυλίδι από τους τοπικούς πολιτικούς πάτρωνες δεν δίστασε με υπόγειες και πολιτικά άνανδρες μεθοδεύσεις να προσπαθήσει να εξοντώσει πολιτικά την παράταξη και τον μοναδικό άνθρωπο που είχε τα κότσια να σταθεί απέναντι και να νικήσει πολιτικά τον παντοδύναμο Γ. Κυρίτση την Ιωάννα Ρούφα.

Η παράταξη ΟΡΑΜΑ+ΔΡΑΣΗ κ. Νικηταρά είναι η παράταξη των ανθρώπων που το 2019 έδωσαν την μάχη μαζί με την Ιωάννα μέχρι τέλους. Πληγωμένοι, λαβωμένοι αλλά καθαροί και τίμιοι έναντι της κοινωνίας. Οι άνθρωποι που τίμησαν με τη στάση τους και τη δράση τους αυτό που ονομάζεται πολιτική ηθική και προφανώς σας διαφεύγει.

Σπεύσατε σε δηλώσεις γιατί μάλλον δεν κατανοήσατε αυτό που επισημάναμε στην ανακοίνωσή μας και θα το επαναλάβουμε: για όσους πιστέψουν ότι ξεμπέρδεψαν με εμάς… να είστε σίγουροι ότι δεν λέμε αντίο αλλά εις το επανιδείν!

Αναφορικά με το δίλλημα των εκλογών θα συμφωνήσουμε κ. Νικηταρά είναι όντως ένα… η επιλογή μεταξύ Σκύλλας ή Χάρυβδης, η επιλογή μεταξύ του τίποτα και του καθόλου.

Αν και δεν μπορούμε να προβλέψουμε το αποτέλεσμα των επερχόμενων εκλογών και ούτε πρόκειται όπως επισημάναμε να εμπλακούμε σε καμία διεργασία ένα είναι βέβαιο… ανάλογα με την επιλογή των πολιτών μία βόλτα από τα έδρανα της μειοψηφίας θα σας ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη και διδακτική εκτός αν επιλέξετε και πάλι το δρόμο της φυγής.

ΟΡΑΜΑ & ΔΡΑΣΗ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Πρόγραμμα προβολών 13/6 – 19/6/2024

Πρόγραμμα προβολών 13/6 – 19/6/2024 Από την Πέμπτη 13/6 έως και την Δευτέρα 19/6 θα προβληθούν οι παρακάτω ταινίες σε Θερινό & Χειμερινό Ορφέα: BAD

Ενημέρωση

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ISO 14001 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ISO 14001 ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΙΣΥΡΟΥ Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε την ανανέωση του πιστοποιητικού ISO 14001 για το

©2020 radioproto.gr