Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στη Ρόδο – Αισθητός και στην Κω

seismos rodos

Ισχυρός σεισμός 5,7 Ρίχτερ στη Ρόδο – Αισθητός και στην Κω

Ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 02:17 τα ξημερώματα της Τρίτης στη θαλάσσια περιοχή κοντά στη Ρόδο. Ο σεισμός ήταν ιδιαίτερα αισθητός τόσο στο νησί της Ρόδου όσο και στην Κω, προκαλώντας ανησυχία στους κατοίκους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Αυτόματης Λύσης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών, το επίκεντρο εντοπίζεται περίπου 26 χιλιόμετρα βόρεια-βορειοανατολικά της Ρόδου, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίζεται στα 40 χιλιόμετρα.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή τραυματισμούς, ενώ οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν την εξέλιξη του φαινομένου.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

estheti1
Advertorials

ESTHETI – Μία ιστορία αισθητικής και διακόσμησης στο Πολύκεντρο Θαλασσινού

ESTHETI – Μία ιστορία αισθητικής και διακόσμησης στο Πολύκεντρο Θαλασσινού Στο Πολύκεντρο Θαλασσινού στην Κω, κάθε γωνιά μπορεί να μεταμορφωθεί σε μια μοναδική εμπειρία αισθητικής.

ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΚΕΦΑΛΟΥ
Ενημέρωση

Δύναμη Αλλαγής: Γνώριζαν και ανέχονταν την ανεξέλεγκτη κατάσταση με την παράνομη χωματερή στην Κέφαλο που σήμερα έπιασε φωτιά

Δύναμη Αλλαγής: Γνώριζαν και ανέχονταν την ανεξέλεγκτη κατάσταση με την παράνομη χωματερή στην Κέφαλο που σήμερα έπιασε φωτιά Από τη δημοτική παράταξη Δύναμη Αλλαγής εκδόθηκε

©2020 radioproto.gr