Ισχυρή Κως: 4.035 αγκαλιές και ευχές έστειλε η Κως στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Share This Post

Ισχυρή Κως: 4.035 αγκαλιές και ευχές έστειλε η Κως στον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ

Μέσα σε τρεισήμισι ώρες η Κως και η νεολαία της δημοτικής παράταξης «Ισχυρή Κως» συγκέντρωσαν 4.035,30 ευρώ και έστειλαν μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης στην πανελλαδική εκστρατεία για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ που δίνει τον δικό του αγώνα για τη ζωή.

Πρόκειται για τη φιλανθρωπική δράση που διοργάνωσε η νεολαία της δημοτικής παράταξης «Ισχυρή Κως» στην κεντρική πλατεία του νησιού, την πλατεία Ελευθερίας, η οποία το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου πλημμύρισε από χαρούμενες παιδικές φωνές, χάρη σε πολλές μικρές και διαφορετικές εστίες με πολιτιστικά και αθλητικά δρώμενα, όπως συναυλία με τοπικά σχήματα, πάγκους με μεταχειρισμένα βιβλία, ρούχα και παιχνίδια, μπουφέ με τοπικά εδέσματα, face painting, πινγκ- πονγκ, μπάσκετ, κατασκευές και ζωγραφική καθώς και λαχειοφόρο αγορά.

Όλοι, μικροί και μεγάλοι, συμμετείχαν εθελοντικά και αφιλοκερδώς.

Το άνοιγμα των κουμπαράδων έγινε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία του ΔΟΠΑΒΣ παρουσία της κάμερας του ΔΗΡΑΣ, η οποία κατέγραψε και την κλήρωση των δώρων.

Αμέσως μετά ακολούθησε η κατάθεση του ποσού στον τραπεζικό λογαριασμό του δικαιούχου, μαζί με τις ευχές για το καλύτερο αποτέλεσμα στην υγεία του μικρού.

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις

  Κώστας Καΐσερλης: Τι δηλώνει με την ολοκλήρωση των δικαστηρίων που αφορούν τις Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις Αγαπητοί φίλοι, Αυτές τις ημέρες μετά από δέκα χρόνια,

Ενημέρωση

Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι

  Ο Προέδρος Ασφενδιού Μ. Γιωργαλλή καταγγέλλει για δολιοφθορά σε δένδρο στο παραλιακό μέτωπο στο Τιγκάκι Κάποιοι είστε απαράδεκτοι!!! Τζάμπα μάγκες λυπάμαι. Στην πρόσφατη κακοκαιρία

©2020 radioproto.gr is made with by