Ισχυρή η παρουσία της Κω στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτη

Ισχυρή η παρουσία της Κω στην τουριστική έκθεση της Ουτρέχτη

Με αφορμή την συμμετοχή με αποστολή του Δήμου Κω στην τουριστική έκθεση της Ολλανδίας, απεστάλη το παρακάτω δελτίο τύπου:

Με θετικά μηνύματα για την Κω στη νέα περίοδο από την Ολλανδική αγορά, ολοκληρώθηκε χθες στην Ουτρέχτη η διεθνής τουριστική έκθεση «VAKANTIEBEURS 2024».

Η ισχυρή παρουσία της Κω, με επικεφαλής τον Δήμαρχο Θεοδόση Νικηταρά, αποτέλεσε ευκαιρία θετικού σχολιασμού για το νησί μας και την σημασία που αποδίδει η Κως στους Ολλανδούς επισκέπτες.

Στις συναντήσεις με εκπροσώπους των tour operators κατατέθηκε η εκτίμηση ότι εφόσον διατηρηθεί η μέχρι τώρα δυναμική η νέα περίοδος προβλέπεται να κινηθεί καλύτερα από το 2023.

Ο Δήμος Κω συμμετείχε στην έκθεση σε συνεργασία με την Ένωση ξενοδόχων Κω, με 3 περίπτερα.

Τις δυνατότητες του νησιού μας, τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα και τον σχεδιασμό για την ανάπτυξη του ποδηλατικού τουρισμού, ανέπτυξε η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Πολιτισμού & Εθελοντισμού Ματίνα Βουκελάτου-Χριστοδουλίδη, σε ειδική παρουσίαση στο κοινό της έκθεσης.

Παράλληλα, για πρώτη φορά Δήμαρχος της Κω είχε συνάντηση με Δήμαρχο της Ουτρέχτης.

Ο Θεοδόσης Νικηταράς επισκέφτηκε με τους συνεργάτες του τη δήμαρχο Sharon Dijksma, δήμαρχο της πόλης από το 2020, στο πλαίσιο επαφών με φορείς της αυτοδιοίκησης, με την οποία αντάλλαξαν απόψεις για την υιοθέτηση καλών πρακτικών στον αστικό σχεδιασμό, με επίκεντρο το ποδήλατο.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr