Ικανοποίηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη για την αντιμετώπιση των αδικιών στις αντικειμενικές αξίες στα νησιά μας.

Share This Post

Ικανοποίηση του Βασίλη Α. Υψηλάντη για την αντιμετώπιση των αδικιών στις αντικειμενικές αξίες στα νησιά μας.

Ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Δωδεκανήσου Βασίλειος Νικόλαος Α. Υψηλάντης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

« Με παρεμβάσεις μου στον Υπουργό των Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα αλλά κυρίως το προσωπικό ενδιαφέρον του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη δίδεται λύση στις υψηλές αντικειμενικές αξίες και κατ ’επέκταση στον επιβαλλόμενο ΕΝΦΙΑ στα νησιά μας. Με νομοθετική παρέμβαση, που θα προωθήσει άμεσα το Υπουργείο Οικονομικών, θα δίδεται η δυνατότητα σε Δημοτικές Ενότητες, από 1 έως 31 Δεκεμβρίου 2022, να υποβάλουν ενστάσεις για τις αντικειμενικές αξίες που ισχύουν από την 1η Ιανουαρίου 2022 στην περιοχή τους, προκειμένου να αποκατασταθούν προφανείς αδικίες.

Νησιά μας όπως η Σύμη, Κάρπαθος, Αστυπάλαια και Πάτμος με την κατάθεση τεκμηριωμένης ένστασης θα μπορέσουν να ανατρέψουν μια αδικία λόγω λανθασμένων ή υπερβολικών στοιχείων που εμφιλοχώρησαν κατά τους υπολογισμούς.

 

Αποδεικνύεται έτσι για άλλη μια φορά ότι η Νέα Δημοκρατία και η Κυβέρνηση Κυριάκου Μητσοτάκη, αφουγκράζονται τις ανησυχίες των πολιτών και τις όποιες αδικίες και δίνουν κατάλληλες λύσεις.»

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Γιώργος Κακοσαίος – «Είναι Χριστούγεννα… γι αυτό»

Throw Back Thursday: Τις Πέμπτες θυμόμαστε αγαπημένες μεγάλες επιτυχίες!  Γιώργος Κακοσαίος – «Είναι Χριστούγεννα… γι αυτό» Ο Γιώργος Κακοσαίος βάζει τη δική του, ξεχωριστή, μουσική «πινελιά» στις γιορτές με το

©2020 radioproto.gr is made with by