Θλίψη και συγκίνηση στον επιχειρηματικό κόσμο της Δωδ/σου – Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κακλιός

Θλίψη και συγκίνηση στον επιχειρηματικό κόσμο της Δωδ/σου – Έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Κακλιός

Πηγή: www.vimatisko.gr

Έφυγε από τη ζωή σήμερα, σε ηλικία 63 ετών, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με σοβαρά προβλήματα υγείας, ο συμπολίτης μας Γιάννης Κακλιός, ο οποίος είχε υπηρετήσει επί σειρά ετών, ως εκπρόσωπος των επαγγελματιών στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, από τη θέση του αντιπροέδρου και του μέλους του διοικητικού συμβουλίου.

Ο Γιάννης Κακλιός γεννήθηκε το 1961 στη Ρόδο με γονείς από τη Σύμη και το Καστελόριζο. Φοίτησε στο Βενετόκλειο Γυμνάσιο. Στη συνέχεια ασχολήθηκε επαγγελματικά με τον επισκευαστικό κλάδο του αυτοκινήτου. Από το 1986 διατηρούσε την δική του επιχείρηση. Ασχολήθηκε έντονα με τον συνδικαλισμό καθώς το 1992 υπήρξε ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Σωματείου Επισκευαστών Αυτοκινήτου για 3 θητείες. Παράλληλα, εκλέχθηκε στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνδικαλιστών Αυτοκινήτων και στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στην Ομοσπονδία και σήμερα είναι Πρόεδρος στην Τοπική Ομοσπονδία Επαγγελματοβιοτεχνών, Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου και μέλος της ΓΕΣΕΒΕ.

Συλλυπητήριο μήνυμα Μίκας Ιατρίδη για την απώλεια του Γιάννη Κακλιού

Ο Γιάννης Κακλιός ήταν ένα άψογος επαγγελματίας, ένας άνθρωπος που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για την εκπροσώπηση του κλάδου του, τόσο σε Δωδεκανησιακό, όσο και σε Πανελλήνιο επίπεδο.

Άφησε το δικό του αποτύπωμα στην επιχειρηματικότητα του νησιού μας, πάντα πρωτοπόρος και πάντα παρών στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας και την ανάπτυξη της τοπικής μας οικονομίας.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τους οικείους του.

Δημήτρης Γάκης: Ο Γιάννης Κακλιός έδινε μεγαλείο στην ταπεινότητα

Δεν μπορείς να συνειδητοποιήσεις πως μπορεί τέτοια άνθρωποι να χάνονται. Ο Γιάννης Κακλιός ήταν ένας υπέροχος άνθρωπος μια ευγενική φυσιογνωμία γεμάτη ζωή και χαμόγελο. Ένας άνθρωπος που και λίγο να τον γνώριζες τον ένιωθες πάρα πολύ. Βιβλίο ανοιχτό. Μια βαθιά ψυχή. Γινόταν φίλους σου μόνο απο την ακτινοβολία που σου χάριζαν τα μάτια του και το χαμόγελο του. Ο Γιάννης έδινε μεγαλείο στην ταπεινότητα.

Η προσφορά του στα κοινά όσο αθόρυβη ήταν τόσο αποτελεσματική ήταν. Υπάρχουν πολλά που έρχονται στο μυαλό μου. Μπορεί και πρέπει ο Γιάννης να χρησιμοποιείται σαν παράδειγμα συμπεριφοράς και δράσης απο τους νέους αιρετούς της αυτοδιοίκησης.

Εγκάρδια συλληπητήρια στην οικογένεια του. Ευχομαι να βρίσκουν τη δύναμη να αντέχουν την απώλεια του.

Συλλυπητήρια δήλωση από τον πρόεδρο του το Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου Ιωάννη Πάππου

Σήμερα είναι ημέρα πένθους για το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου. Καλούμαστε να αποχαιρετίσουμε ένα μέλος της επιμελητηριακής μας οικογένειας που άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του όχι μόνο στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου αλλά και στην τοπική κοινωνία.

Το ήθος και η ευπρέπεια του Γιάννη Κακλιού ήταν τα στοιχεία που τον χαρακτήριζαν ως φίλο, ως συνεργάτη, ως επαγγελματία και πάνω απ΄όλα ως άνθρωπο.

Αντιμετώπισε με απαράμιλλη γενναιότητα και θάρρος την ασθένειά του, αποτελώντας παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς ασθενείς που περνούν την ίδια δοκιμασία.

Υπηρέτησε τον επιμελητηριακό θεσμό, ως μέλος της Διοίκησης του Επιμελητηρίου Δωδεκανήσου με ακεραιότητα και αφοσίωση και τίμησε τον κλάδο των επισκευαστών αυτοκινήτων υπερασπιζόμενος σε όλη την πορεία του τα δικαιώματα των συναδέλφων του.

Ο Γιάννης υπήρξε υπόδειγμα φίλου, συνεργάτη και ενεργού πολίτη μέχρι και την τελευταία ημέρα της ζωής του και παρότι είχε αποφασίσει να κλείσει τον κύκλο του στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ήταν πάντα δίπλα μας.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στα παιδιά του και στους οικείους του.

Θα διατηρούμε τον Γιάννη στη μνήμη μας ως φίλο και συνάδελφο που τίμησε τον επιμελητηριακό θεσμό με το ήθος και την ακεραιότητά του.

Να είναι αιωνία του η μνήμη.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος

Λαϊκή Συσπείρωση για την ταλαιπωρία τουριστών στην Σενγκεν: Μπροστά στο κέρδος Ατελείωτες ουρές ταλαιπωρίας σε συνθήκες καύσωνα για εκατοντάδες επισκέπτες στην Σενγκεν  περιμένοντας τον έλεγχο

Ενημέρωση

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών

Συνελήφθησαν στην Κω τέσσερις αλλοδαποί για πλαστογραφία πιστοποιητικών και διευκόλυνση παράτυπων μεταναστών Κατασχεθήκαν 7 πλαστά δελτία ταυτότητας Συνελήφθησαν το μεσημέρι (16 Ιουλίου 2024) στην Κω,

©2020 radioproto.gr