Θλίψη και συγκίνηση σε Κω και Ρόδο: Έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Σαρρής

 

Θλίψη και συγκίνηση σε Κω και Ρόδο: Έφυγε από τη ζωή ο Μπάμπης Σαρρής

Είχε διατελέσει σε κορυφαίες συνδικαλιστικές θέσεις και είχε έντονη αντιδικτατορική δράση

Έφυγε σήμερα από τη ζωή, σε ηλικία 71 ετών, ο συμπολίτης μας  Μπάμπης Σαρρής, ο οποίος είχε αναπτύξει έντονη συνδικαλιστική και κοινωνική δράση επί πολλές δεκαετίες στο νησί μας.

Ο Μπάμπης (Χαράλαμπος Σαρρής) είχε γεννηθεί στο νησί της Κω, αλλά μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο της Ρόδου καθώς η μητέρα του έφυγε πολύ νωρίς από τη ζωή. Ο πατέρας του ήταν ιερέας, που μετατέθηκε από την Κω στη Ρόδο.

Ο ίδιος πολιτικοποιήθηκε ιδαίτερα έντονα στην περίοδο της δικτατορίας, δίνοντας μάχη για τις ιδέες και τις απόψεις του μέσα από τις οργανώσεις νέων που μάχονταν τότε ενάντια του καθεστώτος.

Εργάστηκε για περισσότερα από 30 χρόνια στον ΟΤΕ, όπου επίσης ανέπτυξε πλούσια συνδικαλιστική δράση και αντίστοιχα μέχρι και τη θέση του γενικού γραμματέα της διοίκησης του ΕΚΡ (για τέσσερα χρόνια επί προεδρίας του Γιάννη Σαρικά) ενώ  υπηρέτησε επίσης για πολλά χρόνια και σε διάφορες θέσεις της ΟΜΕ ΟΤΕ και της διοίκησης του ΕΚΡ.

Το τελευταία χρόνια  αντιμετώπιζε διάφορα προβλήματα υγείας και για τον λόγο αυτό είχε αποσυρθεί από τα κοινά.

Πηγή: rodiaki.gr 

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Advertorials

Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!

  Dermatology & Cosmetics Lab: Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά στην θεραπεία κρυολιπόλυσης Coolsculpting by Zeltiq για απώλεια τοπικού πάχους σε μία επίσκεψη!   Για ραντεβού :

©2020 radioproto.gr