Θλίψη – Απεβίωσε η Νερατζιώ Γαλαθρή πλήρης ημερών. Την Παρασκευή η κηδεία σε στενό κύκλο

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου της Νερατζιώς Γαλαθρή. Η αποθανούσα σύμφωνα με ανακοίνωση της οικογένειας Γαλαθρή, έφυγε το πρωί της Πέμπτης σε ηλικία 100 ετών. Η κυρά Νερατζιώ υπήρξε μία εμβληματική φυσιογνωμία του νησιού μας και της τοπικής παραγωγής και σύμβολο ευζωίας. 

Η οικογένεια του Ράδιο Πρώτο 91.5 , με βαθιά θλίψη αποχαιρετά την πρωτοπόρο γυναίκα της Κω. Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια Γαλαθρή, στην οικογένεια Natur Galthris , φίλε μας Λάκη και αγαπητή Ελισάβετ.

Η ανακοίνωση της Natur Galathris:

Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης ανακοινώνουμε ότι έφυγε από τη ζωή, το πρωί της Πέμπτης 18 Μαρτίου, σε ηλικία 100 ετών, η Νερατζιώ Γαλαθρή σύζυγος του αείμνηστου Σταμάτη Γαλαθρή, ιδρυτή της εταιρείας NATUR ΓΑΛΑΘΡΗΣ.
Η Νερατζιώ Γαλαθρή ήταν από τους βασικούς πυλώνες της NATUR, προσφέροντας τα μέγιστα στην ανάπτυξη της εταιρείας που δημιούργησε ο σύζυγός της Σταμάτης Γαλαθρής.
Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί αύριο Παρασκευή 19 Μαρτίου σε στενό οικογενειακό κύκλο, τηρώντας αυστηρά τα μέτρα της Πολιτείας για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-19.
Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by