Θλίψη “Έφυγε” ο Βασίλης Χατζηπαυλής – Συλληπητήρια Μηνύματα

Ο σύλλογος πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής Κω-Νισύρου εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του αγαπητού μας Προέδρου, συναδέλφου και φίλου ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ.

Είναι πολύ δύσκολο μέσα σε μερικές λέξεις να εκφράσουμε όλα εκείνα που μοιραστήκαμε, βιώσαμε, λειτουργήσαμε μαζί με τον Πρόεδρό μας.

Δίχως να έχουμε ακόμη συνειδητοποιήσει ότι αύριο στην ΚΩ ο ΒΑΣΙΛΗΣ δε θα είναι συνομιλητής μας, νοιώθουμε συγκλονισμένοι από τη δυσάρεστη αυτή είδηση του θανάτου του.

Οι αναμνήσεις μας μαζί του θα μας συντροφεύουν έως τη στιγμή που θα ξαναβρεθούμε όλοι μαζί εκεί ψηλά, δίπλα του.

Η αγάπη του για το χώρο της φυσικής αγωγής και το διαχρονικό έργο του από ποικίλους ρόλους για την άθληση, θα αποτελούν για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ζει στις καρδιές μας, στο μυαλό μας, στις σκέψεις μας και είμαστε σίγουροι ότι πάντα θα μας βλέπει, σε όλα τα διοικητικά συμβούλια και τις γενικές συνελεύσεις του συλλόγου μας, για να μας κατευθύνει στην προάσπιση των δικαιωμάτων των πτυχιούχων καθηγητών φυσικής αγωγής ΚΩ.

Ελαφρύ να είναι το χώμα της φιλόξενης ΚΩΑΚΗΣ γης που θα τον σκεπάσει.

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου

Ο Αντιπρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

ΜΠΙΛΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΦΙΛΕΡΗ ΜΑΡΟΥΣΑ

ΠΑΟΚ ΚΩ:

Καλό ταξίδι αγαπημένε μας πρόεδρε. 
Ήσουν ο μακροβιότερος πρόεδρος συλλόγου στο νησί και ανέπτυξες τα αθλήματα του συλλόγου σου για 1η φορά στο νησί μας. Γυναικείο ποδόσφαιρο, σκάκι, μπόουλινγκ αλλά ανέπτυξες και το στιβο και τη ποδηλασία. Ήσουν πάντα δίπλα μας και στήριζες με τις ιδέες σου όλα τα τμήματα. Ως έμπειρος εκπαιδευτικός και γυμναστής ήσουν υπόδειγμα και φάρος για μας. Οι δυσκολίες της ζωής ποτέ δεν σε λύγισαν και πάντα ήσουν νικητής και τα αντιμετώπιζες όλα με χαμόγελο. Έως σήμερα στις 16:00 που σε πρόδωσε η καρδιά σου. Θα μας λείψεις πολύ, αλλά δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Εκ του ΔΣ του συλλόγου σου..

Ποδοσφαιρικός Αθλητικός Όμιλος Κω

Δια της παρούσης επιστολής μας επιθυμούμε να σας συλλυπηθούμε για την απώλεια του εκλεκτού μέλους της αθλητικής κοινότητας του νησιού μας Βασίλη Χατζηπαυλή με την τεραστια προσφορά στα κοινά και τον αθλητισμό!Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του!

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ:

‘’ Η ΚΩΣ ΕΧΑΣΕ ΕΝΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΑΣΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΦΙΛΟ. ”

“ Είναι πολύ δύσκολο να αποχαιρετάς ένα φίλο, συναγωνιστή και ενεργό πολίτη με τον οποίο σε συνέδεαν κοινές προσπάθειες και αγώνας για τον τόπο και τους συμπολίτες μας.

Με το Βασίλη Χατζηπαυλή είχαμε κοινή μακρά πορεία τόσο στην πολιτική ζωή, μέσα από τα όργανα του ΠΑΣΟΚ και την κοινή προσπάθεια μας στην αυτοδιοίκηση, όσο και στην προσωπική μας ζωή με άδολη φιλία και κοινούς προβληματισμούς.

Ενεργός πολίτης, με θέσεις και προτάσεις για το παρόν και το μέλλον του νησιού και της Πατρίδας διέθετε πάντα τον εαυτό του χωρίς προσωπικές υστεροβουλίες ή ανταλλάγματα, πιστός σε όσα η οικογένεια του τον δίδα-ξε, την αξιοπρέπεια δηλαδή και την αγάπη στον συνάνθρωπο.

Με το δικό του σεμνό τρόπο και πάντα με σεβασμό στην αντίθετη άποψη, κατέθετε τις καινοτόμες προτάσεις του και πάλευε γι’ αυτές είτε στο χώρο του αθλητισμού που υπηρέτησε με αγάπη και πίστη, είτε στα θέματα της πολιτικής ζωής του τόπου.

Με τίμησε με τη φιλία του και η παρουσία του δίπλα μου όλα τα χρόνια ή-ταν τιμή για μένα.

Η Κως έχασε ένα δραστήριο και καλό πολίτη, η οικογένεια του έχασε τον γιο, τον αδελφό, τον πατέρα και εγώ προσωπικά έχασα ένα καλό φίλο.

Οι σκέψεις όλων μας είναι στην οικογένεια του, και η διαβεβαίωση μας στο φίλο και συναγωνιστή Βασίλη είναι πως δε θα πάψουμε να παλεύουμε για όλα όσα μαζί ονειρευτήκαμε.’’

ΔΟΠΑΒΣ ΚΩ:

Η Αντιδήμαρχος , ο Πρόεδρος , τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι εργαζόμενοι του ΔΟΠΑΒΣ Κω , εκφράζουν την βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του εκλεκτού ανθρώπου, φίλου και συνεργάτη Βασίλη Χατζηπαυλή.

Ο Βασίλης πάνω απ’ όλα υπήρξε άνθρωπος με ήθος, αξιοπρέπεια, συνέπεια και βαθύ το αίσθημα της ευθύνης, με μεγάλη προσφορά στον αθλητισμό και την κοινωνία.

Ο πόνος και η οδύνη όλων μας δεν αποτυπώνεται με λόγια. Η απώλεια του έχει στοιχίσει σε όλους μας.

  Διερμηνεύοντας τα αισθήματα των συναδέλφων μας, εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους οικείους , και ευχόμαστε να έχουν την εξ΄ ύψους παρηγοριά και δύναμη να αντέξουν το βάρος της απώλειας.

ΕΠΑΡΧΕΙΟ ΚΩ -ΝΙΣΥΡΟΥ

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΕΠΑΡΧΟΥ ΚΩ-ΝΙΣΥΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΗ

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήριά στην οικογένεια του αγαπητού φίλου και μαχητή της ζωής Βασίλη Χατζηπαυλή για τον πρόωρο χαμό του,έναν άνθρωπο με έντονη επαγγελματική και κοινωνική δραστηριότητα στον τόπο μας.

Δεν θα ξεχάσω ποτέ τις συχνές επισκέψεις και συζητήσεις στο γραφείο μου διεκδικώντας πάντα επίλυση αθλητικών θεμάτων.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει.

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Βασίλη Χατζηπαυλή

Ο πρόεδρος της Ομάδας Διοίκησης Έργου για την προώθηση και ανάδειξη του ποδηλατικού προφίλ της Κω Δημήτρης Σαράντης και η αντιδήμαρχος Σέβη Βλάχου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους για τον απροσδόκητο θάνατο του αγαπητού φίλου Βασίλη Χατζηπαυλή, ο οποίος υπήρξε συνεργάτης και μέλος της ομάδας διοίκησης έργου.

Όλοι θα τον θυμόμαστε για την αξιοσύνη του, τη μεγάλη του αγάπη για τα παιδιά και τον αθλητισμό και την ανιδιοτελή προσφορά του.

Μαχητής μέχρι το τέλος εντός και εκτός γηπέδου.

Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by