Θετικός στον κορονοϊό ο βουλευτής ΝΔ Γιάννης Παππάς. Πρόσφατα επισκέφθηκε την Κω : “Tιμώντας τη μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σας ενημερώνω πως είμαι θετικός”

Ο βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ Γιάννης Παππάς ανακοίνωσε σήμερα Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου ότι βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. Θυμίζουμε ότι πραγματοποίησε διήμερη επίσκεψη στην Κω πριν λίγες ημέρες όπου συναντήθηκε με τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές, τα σώματα ασφαλείας,  την διοίκηση του νοσοκομείου και του Χοτ Σποτ και φορείς.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε με τον βουλευτή ο ίδιος μας ενημέρωσε ότι βρίσκεται στο σπίτι του σε απομόνωση. Εμφανίζει κάποια συμπτώματα όπως πυρετό και αδυναμία και τηρεί όσα του έχουν ζητήσει οι γιατροί να κάνουν. 

“Είμαι καλά αν εξαιρέσετε τα συμπτώματα τα οποία έχω. Έχω πυρετό και ρίγος. Μετράω συνεχώς την θερμοκρασία μου και το οξυγόνο. Εάν διαπιστώσω ότι παρουσιάζω κάποια επιδείνωση, θα μεταβώ αμέσως σε νοσοκομείο. 

Σε όλες τις συναντήσεις μου στην Κω τηρήθηκαν τα πρωτόκολλα. Έγιναν είτε σε ανοικτό χώρο, είτε με ανοικτά παράθυρα και πάντα φορώντας μάσκα. Είμαστε όλοι σε αναμονή να δούμε τις επόμενες ημέρες πως θα πάει.”

Μόλις ενημερώθηκαν στην Κω από τον ίδιο τον βουλευτή το πρωί της Πέμπτης ότι νοσεί, αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή τα πρωτόκολλα. Ξεκίνησαν τα τεστ, οι απολυμάνσεις , έκλεισαν κάποιες υπηρεσίες και κάποιοι που συναντήθηκαν με τον κ. Παππά, μπήκαν σε απομόνωση. 

Σε ότι αφορά το πως κόλλησε ο γαλάζιος βουλευτής, υπάρχουν πολλές πιθανότητες να έγινε στην Ρόδο καθώς έγιναν κάποιες επαφές με αντιδημάρχους οι οποίοι στην συνέχεια ανακοίνωσαν ότι είναι θετικοί στον Covid.

Παρακάτω ολόκληρη η ανακοίνωση του κυρίου Παππά:

“Αγαπητές φίλες και φίλοι, τιμώντας τη μεταξύ μας σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης, σας ενημερώνω πως σήμερα υποβλήθηκα σε μοριακό και rapid τεστ Covid -19, τα οποία είναι θετικά.

Η ευλαβική τήρηση εκ μέρους μου όλων των απαιτούμενων μέτρων προστασίας, η αυξημένη επαγρύπνηση, οι συνεχείς έλεγχοι, δεν στάθηκαν αρκετοί και ο ιός «χτύπησε» και τη δική μου πόρτα.

Έχω ήδη ενημερώσει όλες και όλους με τους οποίους ήρθα σε επαφή τις τελευταίες ημέρες και με την καθοδήγηση των ιατρών θα παραμείνω σε καραντίνα το χρονικό διάστημα που προβλέπεται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Αγαπητές φιλές και φίλοι, εφιστώ την προσοχή σας: όχι στη χαλάρωση, όχι στον εφησυχασμό, πίστη τήρηση των υγειονομικών πρωτόκολλων γιατί ο αόρατος εχθρός είναι ακόμα ανάμεσα μας.

Ιωάννης Παππάς

Βουλευτής Δωδεκανήσου ΝΔ”

Κατηγορίες: Ενημέρωση

©2020 radioproto.gr is made with by