Θερμή υποδοχή και κυρίως αποδοχή για το Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής

Θερμή υποδοχή και κυρίως αποδοχή για το Γιώργο Κυρίτση και τους υποψηφίους της Δύναμης Αλλαγής

Περιοδεία στο κέντρο της Κω, στις οδούς Βασ. Παύλου – Ελ. Βενιζέλου – Ρήγα Φεραίου – Ακτή Κουντουριώτη πραγματοποίησαν ο Γιώργος Κυρίτσης και οι υποψήφιοι της Δύναμης Αλλαγής.

Μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας, ενθουσιασμού και πίστης για ένα καλύ-τερο αύριο για την Κω, πολίτες και καταστηματάρχες είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν με τον Γιώργο Κυρίτση, να του επισημάνουν πράγματα που πρέπει να διορθωθούν αλλά και να ενημερωθούν για το πρόγραμμα της Δύναμης Αλλαγής για τη νέα πενταετία.

Κοινή παραδοχή όλων ήταν ότι η Κως χρειάζεται μεγάλες αλλαγές και κυρίως χρειάζεται να ξαναπιάσει και πάλι το νήμα των έργων.

Ο Γιώργος Κυρίτσης άκουσε με προσοχή τους πολίτες ενώ τους ενημέ-ρωσε για το ολιστικό σχέδιο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου της Κω, τονίζοντας ότι την επόμενη πενταετία η Κως θα γίνει πιο όμορφη, με λάμψη , ξεχωριστή αίγλη και ποιότητα ζωής.

Το μήνυμα του Γιώργου Κυρίτση και των υποψηφίων της Δύναμης Αλλαγής ήταν και είναι ξεκάθαρο:

‘’Είμαστε μια δυνατή ομάδα, είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε δουλειά

από την πρώτη μέρα.

Όλοι και όλα από την Αρχή. Στόχος μια Νέα Ενότητα για την Κω στην πράξη και όχι στα λόγια.

Η Κως θα έρθει στο Φως, θα ξαναπιάσει το νήμα των έργων και της δημιουργίας.’

O Γιώργος Κυρίτσης και οι υποψήφιοι της Δύναμης Αλλαγής, σε μία ένδειξη πολιτικού πολιτισμού, πέρασαν και από το Εκλογικό Κέντρο του κ. Νικηταρά, χαιρέτησαν και συνομίλησαν με τους συνεργάτες του και ευχήθηκαν να γίνει ένας προεκλογικός αγώνας με ευπρέπεια.

Άλλωστε ο Γιώργος Κυρίτσης έχει δεσμευτεί ότι την επόμενη πενταετία θα αναθέσει ρόλους και αρμοδιότητες και στην αντιπολίτευση.

Share This Post

Περισσότερα για εξερεύνηση

Ενημέρωση

Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα 

  Δήμος Καλυμνίων: Δείτε τις κλιματιζόμενες αίθουσες που θα λειτουργούν για το κοινό Πέμπτη και Παρασκευή λόγω καύσωνα  Ο Δήμος Καλυμνίων γνωστοποιεί ότι, λόγω των

©2020 radioproto.gr